Δούκισσα Νομικού: Η hot Σκορπίνα της επικαιρότητας

Η παρουσιάστρια του DWTS 5 που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26/10 είναι παράδειγμα ανθρώπου που η τύχη την έχει στοχεύσει με τα βελάκια της, πετυχαίνοντας ακριβώς τον στόχο

Δούκισσα Νομικού: Η hot Σκορπίνα της επικαιρότητας

Γεννήθηκε στις 7/11/1986 στις 11.30 το πρωί, στην Αθήνα και ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού εκφράζοντας πολλά από τα χαρακτηριστικά του, που είναι ο αυτοέλεγχος, η μαγνητική της προσωπικότητα, ο αισθησιασμός και η επαγγελματική της συνέπεια.
Όλα αυτά συνδυάζονται με τον φιλόδοξο ωροσκόπο αλλά και τη Σελήνη της στον Αιγόκερω, που δίνουν τη δυναμική αλλά και μετρημένη εικόνα της.

Στις 3 Μαΐου του 2007 εξελέγη Σταρ Ελλάς και αμέσως εξελίχθηκε επαγγελματικά αρχίζοντας από την εκπομπή «Life Style» του Alter ως συμπαρουσιάστρια του Νίκου Παπαδάκη με τον οποίο μετακόμισαν στην πρωινή εκπομπή του Mega «Όμορφος κόσμος το πρωί».
Ακολουθεί η παρουσίαση του πρώτου «Just the two of us», από το Green room, μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Το 2012 αλλάζει τηλεοπτική στέγη και κάθεται στην καρέκλα του «ΟΛΑ» μαζί με τους Θέμο Αναστασιάδη και Βαγγέλη Περρή, ενώ αργότερα παίρνει τη θέση της Ζέτας Μακρυπούλια ως κεντρική παρουσιάστρια του «Dancing with the stars» μέχρι και σήμερα που ξεκινά ξανά στις 26/10.
Η ευνοϊκή αυτή πορεία της καριέρας της εξηγείται περίτρανα από τον τονισμένο 10ο οίκο των επαγγελματικών και τον Ήλιο μέσα σε αυτόν, σε τρίγωνο με τον Δία.
Αυτό το τρίγωνο και όχι μόνο, την ανεβάζει ραγδαία στην κορυφή της δόξας και της κοινωνικής καταξίωσης, ενώ ο Δίας στον δεύτερο οίκο σε τρίγωνο με τον Ουρανό κυβερνήτη του οίκου, εξασφαλίζει μεγάλη οικονομική ευμάρεια και ξαφνικές απολαβές.

Η Δούκισσα Νομικού είναι παράδειγμα ανθρώπου που η τύχη την έχει στοχεύσει με τα βελάκια της, πετυχαίνοντας ακριβώς τον στόχο.
Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης στον 10ο οίκο με τη συμμετοχή του Πλούτωνα κυβερνήτη του Ήλιου αλλά και του οίκου, δεν αφήνει καμία αμφιβολία πως η γυναίκα αυτή όχι μόνο ακτινοβολεί και μαγεύει με την ομορφιά της, αλλά μεταμορφώνει ότι κάνει, περνώντας το στο κοινό σαν απόλυτα δικό της.
Το τρίγωνο του Δία με αυτή τη σύνοδο μετριάζει τις προσωπικές της ανασφάλειες που είναι έντονες, υπάρχουν όμως και περίοδοι της ζωής της που διογκώνει το πάθος και τις κτητικές της τάσεις.
Η εξωτερική εικόνα της άψογης ξανθιάς κούκλας που ενίοτε της αρέσει να προκαλεί με τις εμφανίσεις της δεν συμβαδίζει με την εσωτερική, με την Σελήνη στον Αιγόκερω να τη στερεί από την ευχαρίστηση να χαλαρώνει.
Το υπερβολικά στημένο στυλ της (όπως πολλοί της καταλογίζουν) οφείλεται στο τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο, έναν Κρόνο πολύ ισχυρό, εφόσον κυβερνά τον Ήλιο και τον ωροσκόπο της, βρισκόμενη διαρκώς ανάμεσα στο δίλλημα μεταξύ επέκτασης και περιορισμού. Αυτός είναι ο λόγος που από τη μία αποπνέει χειμαρρώδες γοητευτικό μυστήριο και από την άλλη την χαριτωμένη ομορφιά της Barbie.
Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό, πέρα τις οικονομικές συσσωρεύσεις, τονίζει και την ανάγκη της να αφεθεί κάποιες φορές χωρίς αναστολές, λειτουργώντας αντισταθμιστικά σε μια πολύ πλαισιωμένη εικόνα.
Τα τετράγωνα του Άρη με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη, δίνουν τον καυστικό της λόγο, τον εύκολο εκνευρισμό αλλά και την αμηχανία, που καλύπτονται μεν από άλλες όψεις, αλλά μπορούν να διακριθούν σε μια δεδομένη στιγμή.
Μια τέτοια στιγμή είναι και οι προσωπικές της σχέσεις που δυσκολεύονται να απαλλαγούν από μια κτητική και απόλυτη συμπεριφορά.

Ο πρόσφατος χωρισμός της με τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη, ήταν το μόνο γεγονός που γνωρίζουμε για την προσωπική της ζωή, η οποία δείχνει να διαφυλάσσεται από την πρόθεσή της να κρατάει την ιδιωτικότητά της, σαν καλή Σκορπιός.
Η Δούκισσα Νομικού είναι ο άνθρωπος που της αρέσει να απογειώνεται, αλλά είναι πάντα προετοιμασμένη για μια ενδεχόμενη απότομη προσγείωση.

doukissa nomikou

{youtube}wi3RvuNNj_4{/youtube}

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved