Νίνα Λοτσάρη- Ευγενία Μανωλίδου: Μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση

Η Λέαινα, Νίνα Λοτσάρη και η Ιχθύς, Ευγενία Μανωλίδου ανεβάζουν μια παράσταση με τίτλο «Χριστούγεννα με τα αστέρια»

Νίνα Λοτσάρη- Ευγενία Μανωλίδου: Μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση

Η κεντρική σκηνή του θεάτρου Badminton αναμένεται να γεμίσει στις 17 Δεκεμβρίου από μελωδίες αγαπημένων τραγουδιών του παγκόσμιου κινηματογράφου και όχι μόνο.

Πρωταγωνίστριες της παράστασης η Λέαινα Νίνα Λοτσάρη μοναδική στο είδος της και η Ιχθύς Ευγενία Μανωλίδου που θα διευθύνει μαεστρικά.

Τίτλος της παράστασης «Χριστούγεννα με τα αστέρια», η οποία εκτός από τα υπέροχα κομμάτια, θα συνοδεύεται και από Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Η ιδέα ήταν της Νίνας Λοτσάρη, η οποία ήρθε σαν αντιπρόταση στην πρόσκληση της Ευγενίας Μανωλίδου να πρωταγωνιστήσει στην μελοποίηση του θεατρικού έργου του Gabriele D'Annunzio «La pisanella».

Όπως δηλώνει η Ευγενία Μανωλίδου η Νίνα ήταν το πρώτο πρόσωπο που σκέφθηκε, μια και η πρωταγωνίστρια όπως την περιγράφει ο συγγραφέας, είναι μια πολύ εντυπωσιακή ψηλή, μελαχρινή Ιταλίδα.

Η Νίνα από τη μεριά της που οσφραίνεται αμέσως τις ποιοτικές και αξιόλογες συνεργασίες, ξετρελάθηκε με την ιδέα και είπε αμέσως το ναι.

Επειδή όμως αυτό το έργο θα ανέβει το 2013, προέκυψε η ιδέα για τη σειρά συναυλιών με θέμα τον κινηματογράφο, σαν μια προθέρμανση για αυτό που θα ακολουθήσει.

Και αυτό που θα ακολουθήσει είναι βέβαιο πως θα απασχολήσει για πολύ καιρό τα τηλεοπτικά, διαδικτυακά και έντυπα μέσα.


*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Δύο πολύ δυναμικές γυναίκες με αέρα ντίβας, αναμφισβήτητο ταλέντο, φιλόδοξες, δημιουργικές και πάνω από όλα προορισμένες να πετύχουν, συνεργάζονται υποσχόμενες ένα αξέχαστο μουσικό υπερθέαμα.

Για τη Νίνα Λοτσάρη δεν κάνουμε υποθέσεις. Η ερωτική σχέση που έχει με την τέχνη αναβλύζει από κάθε γωνιά του χάρτη της, αλλά το έχει αποδείξει και στην σκηνή, στην οποία μαγεύει με τη θεατρικότητα του ζωδίου της (Λέων) τη χάρη της Σελήνης της (Ζυγός) και την φιλοδοξία του ωροσκόπου της (Αιγόκερω), αφήνοντας πάντα στο κοινό την αίσθηση της απόλυτης έκπληξης και θαυμασμού.

Για την Ευγενία Μανωλίδου υποψιαζόμαστε πως θα διευθύνει με αψεγάδιαστο τρόπο με τη Σελήνη στην Παρθένο, καθοδηγούμενη από την καλλιτεχνική ευαισθησία του ζωδίου της (Ιχθύς) και την σταθερότητα του ωροσκόπου Υδροχόου.

Οι δυο τους ενώνονται αστρολογικά με μοιραίο και καθοριστικό τρόπο, βρίσκοντας η μία στην άλλη κομμάτια, που συμπληρώνουν άψογα τις ιδιοσυγκρασίες τους.

Η Ευγενία Μανωλίδου είναι αυτή που προκαλεί και η Νίνα Λοτσάρη αυτή που αποδέχεται. Όλα ξεκινούν με τον Ουρανό της Ευγενίας σε σύνοδο με τη Σελήνη και σε τετράγωνο με τον Ήλιο τη Νίνας, όψη που δηλώνει θαυμασμό και ενθουσιασμό, υποδηλώνοντας μια πρόσκαιρη αίσθηση, εφόσον η κοινή προοπτική τείνει να ατονήσει γρήγορα.

Ακόμα όμως και αν αυτό συμβεί, το τρίγωνο του Ουρανού της Ευγενίας με την Αφροδίτη της Νίνας επιβεβαιώνει πως αυτή η συνάντηση δεν θα είναι ποτέ πληκτική, αντίθετα η καινοτομία της θα γίνει εμπειρία και για τις δύο.

Η ένωσή τους βασίζεται πολύ στις όψεις του Δία της μιας με τον Ήλιο της άλλης, που καταγράφουν την αμοιβαία εμπιστοσύνη, την εύνοια της συνεργασίας τους, αλλά και την τεράστια ενεργειακή τους δύναμη. Το γεγονός αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο με τον Κρόνο της Ευγενίας σε τρίγωνο με τον Δία της Νίνας, που δηλώνει την επιχειρηματική αλλά και την παραγωγική τους δράση.

Η Νίνα καλείται να αντιμετωπίσει την αυστηρή καθοδήγηση της Ευγενίας με τον Κρόνο σε σύνοδο με την Αφροδίτη της, όψη που μπορεί να ψυχράνει την έκφραση και να δημιουργήσει αναστολές. Ωστόσο ο επαγγελματισμός που τις διακρίνει, μπορεί να λειτουργήσει επιβοηθητικά και η Νίνα να αφεθεί στην στρατιωτική πειθαρχία, που η Ευγενία θέλοντας και μη θα της επιβάλλει. Άλλωστε η γοητεία του τριγώνου της Αφροδίτης της Ευγενίας με τον Ήλιο της Νίνας είναι πολύ έντονη, εφόσον δεν χάνει ευκαιρία να της δείχνει την εκτίμηση και τη συμπάθειά της.

Δεν μένει λοιπόν να τις απολαύσουμε επί σκηνής στις 17 Δεκεμβρίου, αναμένοντας τη συνέχεια που είναι προκαθορισμένη και αναμφίβολη.

Αυτή η συνεργασία είναι προορισμένη να γραφτεί με χρυσά γράμματα, στην ιστορία της τέχνης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved