Penelope Cruz: Η Ταυρίνα ψηφίστηκε ως η πιο sexy γυναίκα του κόσμου για το 2014

Στα 40 της χρόνια το όνομά της φιγουράρει πρώτο στη λίστα του περιοδικού Esquire με τις πιο sexy γυναίκες της χρονιάς.

Penelope Cruz: Η Ταυρίνα ψηφίστηκε ως η πιο sexy γυναίκα του κόσμου για το 2014

Όλα άρχισαν το 1999 όταν ο Ζυγός, Πέδρο Αλμοδόβαρ την έκανε πρωταγωνίστρια στην συγκλονιστική ταινία του «Όλα Για Την Μητέρα Μου».
Ανάμεσα στους «ογκόλιθους» ηθοποιούς της ταινίας αντικρίσαμε ένα μικροκαμωμένο κορίτσι που τα υγρά της μάτια μαγνήτιζαν ακόμα και τις καρέκλες του κινηματογράφου.
Η Σελήνη και ο ωροσκόπος της στον Καρκίνο στον 1ο οίκο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, είναι το πρώτο δείγμα μιας ταλαντούχας και λάγνας παρουσίας.
Πολλοί αναρωτήθηκαν αν θα μπορούσε αυτή η ατημέλητη ομορφιά και η συγχυσμένη ερμηνεία της να συμπυκνωθούν και να γίνουν κάτι πιο στέρεο.
Ο Ήλιος της στον 10ο οίκο της καριέρας υπονοούσε ένα λαμπρό μέλλον με τον κυβερνήτη Άρη σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Καρκίνο στον 12ο οίκο σε εξάγωνο με τον Ήλιο, να την κάνουν να βαδίζει αργά, αλλά σταθερά προς την κορυφή.
Μια κορυφή που ανέβαινε με την καλά κρυμμένη φιλοδοξία του Άρη της και την αντοχή της συνόδου με τον Κρόνο, που διόγκωνε ακόμα περισσότερο η επιμονή και η ανθεκτικότητα του Ταύρου.

Ώσπου η πρώτη της διεθνής επιτυχία δεν άργησε να έρθει όταν το 2001 καθιερώθηκε διεθνώς στις ταινίες «Vanilla Sky» και «Blow».
Ακολούθησε η ταινία «Γύρνα Πίσω» το 2006 στην οποία ο Αλμοδόβαρ ξανακάλεσε τη μούσα του, λαμβάνοντας υποψηφιότητα για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα.
Το 2008 έρχεται ο μεγαλοφυής Τοξότης, Γούντι Αλεν, και το «Vicky Cristina Barcelona» για να της χαρίσουν το Όσκαρ Β' γυναικείου ρόλου.
Είναι η πρώτη ισπανίδα ηθοποιός, στην ιστορία του θεσμού, που βραβεύτηκε με Όσκαρ και η πρώτη ισπανίδα ηθοποιός που έλαβε το δικό της αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας» του Χόλιγουντ.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή η εικόνα της πλάστηκε, παγιώθηκε και συνάρπασε, δείχνοντάς μας την εντυπωσιακή ομορφιά της στο ημερολόγιο του Campari το 2013.
Τo τετράγωνο ιδιομοιρίας του Άρη με τον Πλούτωνα ξεχύθηκε σαν λάβα μέσα από τα κατακόκκινα ρούχα που έκοψαν ανάσες, καταδεικνύοντας την ορμή και την σεξουαλικότητα που έχει μέσα της.

Σήμερα, στα 40 της χρόνια βλέπει το όνομά της να φιγουράρει πρώτο σε ένα από τα μεγαλύτερα ανδρικά περιοδικά, το Αμερικανικό Esquire, σαν την πιο sexy γυναίκα στον κόσμο για το 2014.
Μητέρα 2 παιδιών και γυναίκα του επίσης Ισπανού ηθοποιού Ιχθύ, Χαβιέρ Μπαρδέμ η Cruz φυσικά και δεν είχε ανάγκη αυτόν τον τίτλο για να εδραιώσει τη φήμη της, αλλά όπως και να το κάνουμε, το πέρασμα του Κρόνου από τον 5ο οίκο της, δημιουργεί πολλές ανασφάλειες, ειδικά αν ο γενέθλιος Κρόνος βρίσκεται στον 12ο οίκο όπως στην περίπτωσή της.
Από την άλλη όμως ο διελαύνων Κρόνος δεν την αφήνει παραπονεμένη, εφόσον αυτό το διάστημα είναι σε τρίγωνο με τον ωροσκόπο της και σε λίγο καιρό θα σχηματίσει και τρίγωνο με τη Σελήνη της, γεγονός που της χαρίζει επιπλέον φήμη, δημοτικότητα και καθιέρωση.
Και εις ανώτερα λοιπόν και με πολλές άλλες διακρίσεις, που διακρίνουν ορθά τα χαρίσματά της.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved