Δέσποινα Καμπούρη: Πως επηρέασε η έκλειψη τη συνεργασία της με το Mega;

Η έκλειψη «αποφάσισε» για δύο κανάλια και δύο παρουσιάστριες

Δέσποινα Καμπούρη: Πως επηρέασε η έκλειψη τη συνεργασία της με το Mega;

Ραγδαίες και αποκαλυπτικές οι εξελίξεις που αφορούν στην πρωινή εκπομπή του Mega η οποία βγαίνει στον αέρα την Δευτέρα 13/10.
Η γλυκιά παρουσιάστρια και διευθύντρια του πιο καταρτισμένου site για μαμάδες και παιδιά, mothersblog.gr, Δέσποινα Καμπούρη, που είχε συμφωνήσει σε όλα με το κανάλι και είχε προετοιμαστεί για τη νέα σαιζόν με τις προτάσεις να έχουν κλείσει, πληροφορήθηκε από το twitter πως δεν θα είναι μέλος της ομάδας.

Μετά από πολλά αναπάντητα τηλεφωνήματα ενημερώθηκε τελικά αργά το μεσημέρι από στέλεχος της παραγωγής, πώς δεν θα συνεργαζόταν στο πρωινό Mega με Μία.
Στη θέση της προτιμήθηκε μια άλλη Αιγόκερως, η κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη, η οποία με τη σειρά της είχε ήδη συμφωνήσει να βρίσκεται στο κανάλι Epsilon στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη «Αποκαλυπτικά».
Μάλιστα το κανάλι E είχε στείλει και το συμβόλαιο στο σπίτι της δημοσιογράφου, ώστε να το δουν και οι δικηγόροι της και κατόπιν να υπογραφεί.
Αυτό βέβαια δεν έγινε ποτέ, αφού η Χριστίνα Πολίτη συμφώνησε με το Mega και τον Μάρκο Σεφερλή για τη πρωινή εκπομπή.
Όπως αναφέρουν οι πηγές, κατά τον ίδιο τρόπο ενημερώθηκε και το κανάλι Epsilon για τις εξελίξεις, δηλαδή από τα δημοσιεύματα τρίτων και όχι από την ίδια.

Όλα αυτά εν μέσω της έκλειψης που έβαλε το χεράκι της μαζί με τον ανάδρομο Ερμή, πισωγυρίζοντας τις εξελίξεις.

Για την Δέσποινα Καμπούρη που σαν Αιγόκερως με ωροσκόπο Δίδυμο και Σελήνη σύνοδο Άρη στον Ζυγό, τα πράγματα εξαρτώνται πολύ από τη συνέπεια στις προσωπικές σχέσεις που συνάπτει με τους συνεργάτες της, η συμπεριφορά αυτή από το κανάλι μπορεί να κλόνισε τις πεποιθήσεις της, αλλά η παρουσία της έκλειψης στον άξονα 5ου – 11ου οίκων της μπορεί να την αποζημιώσει σύντομα με μία νέα ενδιαφέρουσα πρόταση.
Ο Άρης της στον Ζυγό δέχτηκε τα πυρά της έκλειψης και συγκυβερνώντας τον 11ο οίκο της προκάλεσε αναταραχή στα δημιουργικά της σχέδια.

Όσο για την άλλη Αιγόκερω, Χριστίνα Πολίτη που έσπευσε να βρεθεί στο Mega ακυρώνοντας τα σχέδια του Epsilon για την οποία δεν γνωρίζουμε τον Ωροσκόπο της, οι φήμες λένε πως η φιλικότατη σχέση με τον Μάρκο Σεφερλή έπαιξε το ρόλο της, αλλά σίγουρα δεν φτάνει μόνο αυτό.
Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 24/10 σε αντίθεση με τον Κρόνο της και σε σύνοδο με τον Δία της θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στην παρουσία της σε αυτή την εκπομπή, ενεργοποιώντας τη γενέθλια αντίθεση Δία – Κρόνου δημιουργώντας αμφιβολίες για την ορθότητα της απόφασής της.

Εν κατακλείδι για ένα κανάλι σαν το Mega που επιζητά διακαώς να κερδίσει ξανά το βάθρο της πρωτιάς και πέφτει σε τέτοια λάθη με τους συνεργάτες του και λαμβάνοντας υπόψη πως η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, τα πράγματα δεν μοιάζουν ευοίωνα για τα σχέδιά του.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved