Christy Turlington: Η διαχρονική ομορφιά της Αιγοκερίνας

Εμφανίζεται ξανά σε εξώφυλλο διάσημου περιοδικού, ποζάροντας στο φακό όπως τότε

Christy Turlington: Η διαχρονική ομορφιά της Αιγοκερίνας


Ποιος δεν θυμάται την dream team της πασαρέλας της δεκαετίας του 90' που με την παρουσία τους έκοβαν ανάσες, γεγονός που πλέον έχει συρρικνωθεί σε καλούπια μοντέλων, που με το ζόρι διαθέτουν λίγη από τη λάμψη των πρώην συναδέλφων τους.
Μια από τις γυναίκες αυτές είναι και η Αιγόκερως, Christy Turlington που μαζί με την Ταύρο, Linda Evangelista, την Παρθένο, Claudia Schiffer και την Δίδυμο, Naomi Campbell αποτελούσαν τη μαγική τετράδα της ομορφιάς.
Το θέμα είναι πως δεν έχουν πάψει να είναι θεαματικά όμορφες, παρόλο που έχουν αποκτήσει παιδιά (εκτός από τη Naomi).

Η Turlington στα 45 της χρόνια εμφανίζεται ξανά σε εξώφυλλο διάσημου περιοδικού, ποζάροντας στο φακό όπως τότε, κάνοντάς μας να συμφωνούμε απόλυτα με τα λόγια της διευθύντριας του περιοδικού, που λέει πως «Η κομψότητα, η ευφυΐα και η ομορφιά της ψυχής, είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την Κρίστι».

Τον Ιούλιο του 2013 φωτογραφήθηκε με σέξι εσώρουχα, προκαλώντας θαυμασμό για τις αναλογίες της, για τον οίκο Calvin Klein με τον οποίο έκανε και την πρώτη της συνεργασία, ποζάροντας παράλληλα και για τις καμπάνιες των Prada και Jason Wu.
Τα ονόματα αυτά είναι πολύ ηχηρά και επιβεβαιώνουν με την επιλογή τους τη διαχρονική αξία της Turlington, αλλά και της κάθε Turlington.

Είναι αλήθεια πως η ομορφιά κάποιων πλασμάτων είναι εξοντωτική, αλλά η διατήρησή της είναι ακόμα περισσότερο.
Δεν αναφέρομαι στις εξαντλητικές δίαιτες ούτε στο άγχος των ρυτίδων και των επεμβάσεων που διακατέχει ένα τεράστιο ποσοστό του πλανήτη.
Η διατήρηση της ομορφιάς είναι εξοντωτική γιατί κατευθύνεται από την ιδιοσυγκρασία προϋποθέτοντας εσωτερική ισορροπία.
Βρίσκοντας αυτήν, η χαρά, η λάμψη και η ομορφιά παραμένουν και δεν δίνουν τη θέση τους σε παρακμιακές μεταμορφώσεις.
Η Turlington λοιπόν είναι μια Αιγόκερως που το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου αποτελεί τη μαγιά της ιδιοσυγκρασία της.
Οι φιλοδοξίες της αυξάνονται όλο και περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου, καθώς ο κυβερνήτης του Ήλιου της, Κρόνος, φροντίζει να την κάνει όλο και πιο σοφή καθώς ωριμάζει.
Από την άλλη πλευρά, η σύνοδος Δία –Ουρανού στον Ζυγό που έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Ήλιο της, δείχνουν έναν άνθρωπο που κουμαντάρει γερά το καράβι της ζωής του και όση αυτοπειθαρχία της στερεί αυτή η σύνοδος, αναπληρώνεται άψογα, αφήνοντας τις ποιότητες του Δία και του Ουρανού να την κάνουν να προοδεύει χωρίς ακραίες επιλογές.
Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη αυξάνει τις αντοχές της, την κάνει να επιλέγει σωστά, ενώ ευθύνεται για την τήρηση των αναλογιών εσωτερικά και εξωτερικά!
Το ακριβέστατο τετράγωνο της Αφροδίτης στον Υδροχόο με τον Ποσειδώνα, σχετίζεται με τις εκλεπτυσμένες τάσεις για τη ζωή, που το ακριβέστατο εξάγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, κάνει τη δουλειά της τέχνη και αυτό φαίνεται από κάθε της κίνηση, πόζα και επιλογή.

Το να μπορείς σήμερα να κερδίζεις χρήματα από την ομορφιά ενώ γύρω ξεφυτρώνουν ένα σωρό φυντάνια, δεν είναι καθόλου τυχαίο. Πάνω απ' όλα όμως χρειάζεται να υπάρχει κάτι που να σε κάνει να ξεχωρίζεις, αλλιώς κανείς δεν σου χρωστάει τίποτα.
Η Turlington είναι σίγουρα μία από αυτές.

{youtube}foBVdhrrOJ8&list=PL93EE887C6C9713B1{/youtube}

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved