Έγκυος μέχρι τον 6o μήνα... είχε κοιλιά πλάκα! (pics)

Πρόκειται για τη Sandy Nicolas, δημοσιογράφο της Daily Mail, η οποία πήρε μόλις 9,5 κιλά στην εγκυμοσύνη της.

Έγκυος μέχρι τον 6o μήνα... είχε κοιλιά πλάκα! (pics)

Η ίδια υποστηρίζει πως επειδή κάποια γυναίκα μένει έγκυος, δεν πρέπει απαραίτητα να πάρει πολλά κιλά και πως ήταν πολύ άδικο που δέχτηκε τόση επίθεση, απλά και μόνο επειδή δεν πάχυνε, όπως συμβαίνει με άλλες εγκύους.

Η Nicolas είναι θερμή υποστηρίκτρια αυτής της τάσης, που ακολούθησε και η Kate Middleton, δηλαδή οι εγκυμονούσες να παραμένουν πολύ αδύνατες. Όπως λέει η δημοσιογράφος, της προξενούσε αηδία το θέαμα στην αίθουσα αναμονής του γυναικολόγου, όπου οι γυναίκες είχαν παραπανίσια κιλά λόγω της κατάστασής τους.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι υπήρχε περιττό λίπος στα σώματά τους και ότι ο χώρος της υποδοχής του ιατρείου έμοιαζε με χώρο υποδοχής σε κέντρο αδυνατίσματος. Επίσης, όταν κάποια γυναίκα τη ρωτούσε σε ποιο μήνα κύησης είναι και η Sandy απαντούσε, έβλεπε στο βλέμμα της εκάστοτε συνομιλήτριάς της την αποδοκιμασία και ότι τη θεωρούσε ανορεξική, σκεπτόμενη ίσως ότι δεν νοιάζεται για το παιδί της, αλλά μόνο για τη σιλουέτα της.

Η Nicolas επίσης σταμάτησε στις 17 εβδομάδες να κάνει τζόκινγκ, γιατί όλοι την κοιτούσαν επικριτικά, και αναγκάστηκε να σταματήσει και το γυμναστήριο, καθώς, όπως είπε, κανείς δεν μπορούσε να αποδεχτεί ότι μια έγκυος σηκώνει βαράκια. Όταν είχε ανακοινώσει ότι θα συνεχίσει να γυμνάζεται μέχρι και τον 8ο μήνα της, δέχτηκε πολύ άσχημη κριτική. Πάντως, η δημοσιογράφος επισημαίνει πως το ουσιαστικό πρόβλημα σε μια εγκυμοσύνη είναι η παχυσαρκία, καθώς μπορεί να δημιουργήσει πολλές επιπλοκές, έως και θάνατο, τόσο στο παιδί όσο και στη μητέρα.

Όπως αναφέρει η Nicolas, οι θερμίδες που πρέπει να παίρνει μια έγκυος, βάσει οδηγιών γιατρού, είναι απλά διακόσιες παραπάνω από αυτές που έπαιρνε πριν, ημερησίως. Ακόμα, λέει πως στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είδε φωτογραφίες της εγκυμονούσας Kate Middleton και ένιωσε χαρά που μια ακόμα γυναίκα συμμερίζεται τον εγκρατή τρόπο ζωής της.

Πάντως, η Νicolas... δεν χρειάστηκε να αγοράσει ρούχα εγκυμοσύνης, καθώς μέχρι τον 8ο μήνα της κύησης φορούσε τα παλιά της τζιν και απλά αγόρασε 2 παντελόνια με λάστιχο στη μέση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved