Η νέα εκπομπή του Ταύρου, Θοδωρή Αθερίδη

Θα παρουσιάζει την πρωτοποριακή εκπομπή «Αργά» του άλλου Ταύρου, Νίκου Μαστοράκη

Η νέα εκπομπή του Ταύρου, Θοδωρή Αθερίδη

Σε ρόλο παρουσιαστή βρίσκει η έναρξη της νέας σαιζόν τον ηθοποιό Θοδωρή Αθερίδη, μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού «ACTION 24», γνωστός από παλιά ως «TV Magic», «Magic Πειραιά» και «Sport TV».

Επιλέχθηκε από τον δημιουργό της εκπομπής «Αργά» Νίκο Μαστοράκη, να παρουσιάσει την ομώνυμη εκπομπή, η οποία έχει αποτελέσει θρύλο για τα δεδομένα της εποχής της.
Μετά από 4 επιτυχημένες πορείες, σε STAR, ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1 και ALTER, το «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη επιστρέφει με τον ίδιο πίσω από τις κάμερες, σε ρόλο σκηνοθέτη και ιδιότητα παραγωγού.

Η εκπομπή θεωρείται επιτυχημένη σε ό, τι αφορά στα νούμερα της τηλεθέασης και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου στις 12.30 κάθε βράδυ, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα προβάλλονται τα καλύτερα στιγμιότυπα των εκπομπών της εβδομάδας.

Η επιλογή του Θοδωρή Αθερίδη από τον Νίκο Μαστοράκη μόνο τυχαία δεν είναι από αστρολογικής σκοπιάς, εφόσον πρόκειται για δύο Ταύρους με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στους Διδύμους. Σπάνιο να βρεθεί τόσο κοινός συνδυασμός σε δύο ανθρώπους που συνεργάζονται, αλλά όχι και αδύνατο.

Η πείρα του Νίκου Μαστοράκη στη δουλειά του είναι αναμφισβήτητη πόσο μάλλον όταν υπάρχει ένας υπερτονισμένος 6ος οίκος στον Ταύρο, με κυβερνήτη την Αφροδίτη οικοθετημένη μέσα σε αυτόν, σε σύνοδο με Ήλιο και Κρόνο και σε τετράγωνο με Πλούτωνα!
Είναι αυτό που λέμε «δεν χρειάζεται να στρίψω καν το κεφάλι για να δω αν κάποιος μου κάνει, αρκεί μόνο ένα πλάγιο βλέμμα».
Πέρα από τις υπόλοιπες ερμηνείες αυτών των συνδυασμών, ο Νίκος Μαστοράκης είναι ένας επαγγελματίας που δύσκολα κάνει λάθος στις επιλογές του και δεν παρασύρεται από κανένα και τίποτα.

Η επιλογή λοιπόν του Θοδωρή Αθερίδη οφείλεται κατά βάση στην αστρολογική τους έλξη η οποία είναι πολύ ισχυρή, αλλά και στο γεγονός πως στο πρόσωπο του Θοδωρή Αθερίδη εκτός από τα κοινά στοιχεία, ξέρει και να αξιολογήσει όσα τον συμπληρώνουν.
Το αντιφατικό ωροσκόπιο του Θοδωρή Αθερίδη γίνεται πρόκληση για τον συνεργάτη του που μέσα από την ακριβέστατη αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα, σε συνδυασμό με το τετράγωνο της Σελήνης με Άρη και Ουρανό και το τρίγωνο του Ήλιου με Άρη – Ουρανό και Πλούτωνα, έχει μια συμπυκνωμένη έκφραση για τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Αν η κυκλοθυμική ιδιοσυγκρασία και των δύο βρεθεί σε καταστολή, τότε η συνέχεια θα είναι εντυπωσιακή. Στην αντίθετη περίπτωση, χαρήκανε που τα είπανε και ας τα πουν πλέον κάπου αλλού.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved