Dita Von Teese: Τα εσώρουχα που θα αφήσουν εποχή

Σαν Ζυγός με Αφροδίτη στον Λέοντα γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει αισθησιασμός και καλό γούστο

Dita Von Teese: Τα εσώρουχα που θα αφήσουν εποχή

Η πικάντικη και εκκεντρική Αμερικανίδα Heather Renee Sweet με το γοητευτικό ψευδώνυμο Dita Von Teese, δημιουργεί ξανά, αυτή τη φορά τη δική της σειρά εσωρούχων.

Η γυναίκα που έχει εμφανιστεί στο «New York Academy of Art» φορώντας διαμαντένιο εσώρουχο αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων, έφτασε να φορέσει στα γυναικεία κορμιά τη λατρεία της για το vintage και το ρετρό στυλ, που συνοδεύονται πάντα από μια εξοντωτική αριστοκρατική φινέτσα.

Σαν Ζυγός με Αφροδίτη στον Λέοντα γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει αισθησιασμός και καλό γούστο, ειδικά όταν αποτυπώνονται στην ανεξάντλητη καλλιτεχνική της γκάμα.

Η πορεία της στα δημοφιλέστερα στριπτιτζάδικα του κόσμου, στο χορό, στις φωτογραφίσεις των περιοδικών μόδας, στους ενδυματολογικούς και επιχειρηματικούς σχεδιασμούς, είναι καταγεγραμμένη ως μυθική.

Στα 40 της χρόνια είναι διάσημη, πάμπλουτη και ερωτικά απελευθερωμένη, γεγονός που επιβεβαιώνουν οι λεσβιακές εμπειρίες της και ένας πρώην gothic σύζυγος, Marylin Manson. Για την ιστορία ο Μanson που είναι Αιγόκερως με ωροσκόπο και Σελήνη στον Λέοντα, της ζήτησε να παντρευτούν δωρίζοντάς της ένα μονόπετρο του 1930, δείχνοντας πως ήθελε πολύ να δωροδοκήσει τα ακραία vintage γούστα της.


*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα είναι αυτή που την κάνει να μοιάζει με Σκορπιό, δίνοντάς της την έντονη σεξουαλικότητα και στην εμφάνιση, αλλά και στη συμπεριφορά. Η συμμετοχή του Άρη σε αυτή τη σύνοδο, δημιουργεί τις ακρότητες της ζωής της, βρίσκοντας διέξοδο στο εξάγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα, που εμπνέεται από αυτές, κάνοντάς τις τέχνη.

Πριν ένα χρόνο λάνσαρε το νέο της άρωμα «Femme Totale» και πριν λίγες μέρες παρουσίασε τη συλλογή εσωρούχων με την burlesque υπογραφή της για τα καταστήματα Debenhams στην Βρετανία. Περίτεχνοι κορσέδες, ζαρτιέρες, ψηλόμεσα εσώρουχα περασμένων δεκαετιών που αγγίζουν το δέρμα με άφθονη δαντέλα, σε έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό θηλυκότητας και αριστοκρατίας.

Το να επικοινωνεί τις ιδέες της αποτελεσματικά είναι πολύ εύκολο γι αυτήν, εφόσον είναι Ζυγός με Σελήνη στους Διδύμους, ένας συνδυασμός που ξεχειλίζει από διπλωματία και πειθώ.

Η ισχυρή παρουσία του Κρόνου σε σύνοδο με τη Σελήνη της, εξάγωνο με την Αφροδίτη της και τρίγωνο με τον Ερμή της, είναι αυτή που την κρατάει στα όρια του επαγγελματισμού, του καθήκοντος και των επιφυλακτικών συναισθημάτων της, που απέδειξε με τον χωρισμό της με τον Manson, μη μπορώντας να γίνει μέρος των αλύτρωτων συμπεριφορών του.

Τα εσώρουχά της πρόκειται να κυκλοφορήσουν γρήγορα σε όλη την Ευρώπη, ενώ η εταιρία πιστεύει πως η σειρά θα γίνει ανάρπαστη, αφού πλησιάζουν και οι γιορτές.

Άλλωστε μια Dita Von Teese δεν θα σχεδίαζε ποτέ κάτι που δεν θα ήταν σίγουρο πως θα πετύχει, ρισκάροντας στο ποντάρισμα του τετραγώνου του Δία με Ήλιο, Άρη και Πλούτωνα, που και αυτή τη φορά θα τη δικαιώσει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved