Καραβάτου - Σπυροπούλου: Οι αστρολογικές προβλέψεις έκαναν την ανατροπή

Η κίνηση του καναλιού Ε-TV να φιλοξενήσει αστρολογικές προβλέψεις την Κυριακή έφερε καρπούς

Καραβάτου - Σπυροπούλου: Οι αστρολογικές προβλέψεις έκαναν την ανατροπή

Πρεμιέρα για την πρωινή ζώνη του Alpha με την Παρθένο, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, να ηγείται της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», με την φιλόξενη παρέα της που αποτελείται από τον Λέοντα, Παύλο Σταματόπουλο, τον Υδροχόο, Νίκο Αναδιώτη, την αγνώστου ζωδίου, Όλγα Τσαουσέλου και τον Ταύρο, Αντώνη Λουδάρο.

Στην αντίπερα όχθη βρέθηκε το συμπαθές ζευγάρι της Αιγοκερίνας, Κατερίνας Καραβάτου και του Λέοντα Κρατερού Κατσούλη μαζί με την Ζυγό, Όλγα Λαφαζάνη και τον Παρθένο, Δημήτρη Μακαλιά με την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα», στο νέο κανάλι της τηλεόρασης Ε – TV, που γεννήθηκε στις 11/9/2013 και φιλοδοξεί να φτάσει ψηλά.

Τα νούμερα τηλεθέασης την πρώτη ημέρα Σάββατο 20/9, ήταν μάλλον απογοητευτικά για την παρέα του E-TV, εφόσον άγγιξαν το 9,2% έναντι του 17,9% της παρέας του Alpha, ποσοστό διαφοράς στο διπλάσιο.

Την Κυριακή όμως η κίνηση του καναλιού του Ε-TV να φιλοξενήσει αστρολογικές προβλέψεις έδειξε να φέρνει καρπούς, εφόσον τα ποσοστά διαμορφώθηκαν στο 14% για εκείνους και στο 11% για το κανάλι του Alpha, παρόλο που η αστρολόγος ήταν άγνωστη.
Όπως και να είναι οι δύο αυτές εκπομπές φιλοδοξούν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, βάζοντας το στοίχημα της επιτυχίας για το νέο τους εγχείρημα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σαν Παρθένος με Αφροδίτη στον Λέοντα και Σελήνη στον Υδροχόο, δέχεται τα ευνοϊκά νεύματα του Δία αλλά και τις αυστηρές επισημάνσεις του Κρόνου, που την καλούν να μην αγνοήσει τίποτα από τα δύο, αλλά να βρίσκεται διαρκώς στις επάλξεις για να διατηρήσει την πρώτη θέση.
Άλλωστε το ακριβέστατο γενέθλιο εξάγωνο Άρη – Δία με τον Άρη στον Κριό, δεν αφήνει αμφιβολίες πως θα παλέψει γενναία γι αυτό, ακόμα περισσότερο με τον Ήλιο της στην τελευταία μοίρα της Παρθένου, να δέχεται την εύνοια του Δία που την αξιοποιεί μέσα από τη δυναμική αντίθεση με τον Άρη της.

Από την άλλη η Κατερίνα Καραβάτου εκτός από φιλόδοξη Αιγόκερως είναι και έμπειρη παρουσιάστρια, έχοντας δίπλα της τη χαρά της ζωής τον Λέοντα Κρατερό Κατσούλη που με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ήλιου στον Λέοντα μπορεί άνετα να ξεχωρίζει και με την παρουσία του αλλά και με τις χιουμοριστικές του ατάκες, που αντλεί από τον Ερμή στην Παρθένο και τις όψεις που σχηματίζει.

Οι δύο πρώην συμπαρουσιάστριες δεν ανέπτυξαν φιλικές σχέσεις όπως αναφέρει η Κατερίνα Καραβάτου σε συνέντευξή της, αλλά η συνεργασία τους πήγε καλά.
Μένει να δούμε τι θα προκύψει από τη φετινή ανταγωνιστική τους θέση και τι θα κάνει ο Alpha για να αναπληρώσει το αστρολογικό του κομμάτι, που δεν έχει και πολλά περιθώρια κάλυψης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved