Τζίμης Πανούσης: Η νέα εμφάνιση του φευγάτου Υδροχόου

«Χωρατόριο 3 σε Ρε Μίζερο» η νέα παράσταση του εκκεντρικού καλλιτέχνη

Τζίμης Πανούσης: Η νέα εμφάνιση του φευγάτου Υδροχόου

Η καυστική του σάτιρα έχει κάνει πολλούς να υποκλίνονται στο άκουσμα και την παρουσία του, ενώ άλλοι τον δείχνουν με το δάχτυλο με ύφος αποστροφής.
Ο ίδιος πάντα ταπεινός και μετρημένος στην προσωπική του ζωή, αφήνει τον τόπο που χαλαρώνει τα τελευταία χρόνια, την Άνδρο και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα του φετινή εμφάνιση στο club Guantanamo στην Ακτή Πειραιώς 178.
H ανακοίνωση έγινε πριν λίγες ώρες με ημερομηνία έναρξης στις 17/10 για 10 μόνο παραστάσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο, που σίγουρα θα διπλασιαστούν, αλλά προς το παρόν ας μείνουμε σε αυτά που έχουν ανακοινωθεί.
Τίτλος της παράστασης «Χωρατόριο 3 σε Ρε Μίζερο» με στόχαστρο το κόμμα της αντιπολίτευσης και τη γνωστή συνοδεία από σεξιστικά αστεία, στα οποία παρεμβάλλονται κατάμουτρα οι αλήθειες με μουσική επένδυση.

Ο απόλυτος εκπρόσωπος του ζωδίου του που λατρεύει να μηδενίζει ακόμα και τη δική του ουτοπία, διαθέτει εξαιρετικό επικοινωνιακό χάρισμα με τη Σελήνη στους Διδύμους, το οποίο εκφέρεται με καυστικό και καθηλωτικό τρόπο μέσα από το εξάγωνο με τον Πλούτωνα κυβερνήτη του ωροσκόπου του (Σκορπιός) και εντελώς αβίαστα και χαρισματικά μέσα από το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την φιλελεύθερη Αφροδίτη στον Υδροχόο.
Το ακριβέστατο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους μυστικιστικούς 8ο και 12ο οίκους αντίστοιχα, είναι αυτό που τον κάνει να ασχολείται και με θρησκευτικού περιεχομένου σάτιρα.

Λογοπλάστης σε εκνευριστικό βαθμό, άξιος θαυμασμού για την ευστροφία και το χειρισμό του λόγου με τον Ερμή στους Ιχθύες σε τετράγωνο με Δία και τρίγωνο με Κρόνο, ο Τζίμης Πανούσης έχει ένα δαιμόνιο νου με βαθιές ευαισθησίες.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Κρόνος κυβερνά τον 3ο οίκο της επικοινωνίας τοποθετημένος στον ωροσκόπο, δείγμα σοβαρής και συνεπούς ιδιοσυγκρασίας ενάντια στο σοβαροφανές κατεστημένο.

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε ακριβέστατη αντίθεση με τον Πλούτωνα είναι άλλη μια όψη που τον καταξιώνει μέσα από τη δουλειά του, εφόσον ο Ήλιος κυβερνά τον 10ο οίκο της καριέρας, με τον Πλούτωνα οικοθετημένο μέσα σε αυτόν να κυβερνά τον ωροσκόπο!

Έτσι λοιπόν έχουμε και το σεξιστικό περιεχόμενο των στίχων αλλά και την απαραίτητη παρουσία του στις παραστάσεις.

Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν ακολουθώντας και την προτροπή του ιδίου:
«Είμαστε όλοι άνεργοι, άνευροι και παραδομένοι στον ψηφιακό μεσαίωνα! Ελάτε να ενώσουμε τη θλίψη μας και να την κάνουμε αμήχανο γέλιο».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved