Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ: Οι Δίδυμοι θα γίνουν γονείς

Οι πληροφορίες λένε πως η Υβόννη διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ: Οι  Δίδυμοι θα γίνουν γονείς

Χαρμόσυνα νέα για τον αγαπητό Δίδυμο τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο και την επίσης Δίδυμο σύντροφό του πρώην μοντέλο, Υβόννη Μπόσνιακ, εφόσον όλες οι πληροφορίες λένε πως διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και το φύλο του παιδιού είναι κορίτσι.
Η όμορφη Γερμανίδα στην υπηκοότητα από μητέρα Γαλλίδα και πατέρα Κροάτη, είναι στο πλευρό του τέσσερα χρόνια και έχει πρόσφατα κυκλοφορήσει τη δική της συλλογή ρούχων «You by Yvonne».
Η σχέση τους έχει γίνει πολλές θέμα συζήτησης με την μόνιμη απορία για το πότε θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους.
Μεταξύ τους ενώνονται με τη σύνοδο των Ήλιων τους στους Διδύμους και την αντίθεση του Ήλιου της με τη Σελήνη του στον Τοξότη.
Παρόλο που δεν γνωρίζουμε ωροσκόπο για εκείνη, η σχέση τους είναι αρκετά βαθιά και ουσιαστική, παρόλα τα αντισυμβατικά στοιχεία που την πλαισιώνουν, με πρωταγωνιστική όψη τη σύνοδο του Ουρανού της πάνω στη Σελήνη του.
Αυτή η όψη τους λυτρώνει από τη στασιμότητα και δίνει στον καθένα πολύτιμες ανάσες ανεξαρτησίας που είναι απαραίτητες για κάθε Δίδυμο.

Η εγκυμοσύνη της ήρθε με τον διελαύνοντα Δία από τον Καρκίνο σε αντίθεση με τη Σελήνη της στον Αιγόκερω και τη διελαύνουσα Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με τη Σελήνη της, όψεις ου ενισχύουν μια εγκυμοσύνη.

Όσο για τον Αντώνη Ρέμο, ο διελαύνων Ήλιος ήταν σε αντίθεση με τη Σελήνη του, σε τρίγωνο με τον Δία του και σε σύνοδο με τον Ήλιο του, γεγονός ενδεικτικό διότι ο Ήλιος κυβερνά τον 5ο οίκο του Αντώνη Ρέμου που σχετίζεται με τα παιδιά.
Φυσικά κάθε χρόνο ισχύουν οι ίδιες όψεις, αλλά σύμφωνα και με το ωροσκόπιο της Υβόννης Μπόσνιακ, δεν συνθέτει κάτι τυχαίο βάσει του αποτελέσματος.

Το αν τελικά θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου ή κανένα από αυτά, θα το δούμε στο μέλλον, μιας και μια επισημοποίηση μεταξύ τους δεν είναι απαραίτητο να συμβεί δεδομένων των ωροσκοπίων τους.
Ο συναισθηματισμός εκείνου κουμπώνει άριστα με την εγκεφαλική προσωπικότητα εκείνης και συνήθως τα ετερώνυμα είναι αυτά που έλκονται, αν λείπουν οι ψυχοφθόρες όψεις όπως στη δική τους περίπτωση.
Με το καλό λοιπόν το παιδάκι τους και με ένα τραγούδι του Αντώνη αφιερωμένο σε αυτό.

Διάβασε επίσης για το ίδιο θέμα:

Ζώδια και αστέρια: Ο Αντώνης Ρέμος... μπαμπάς;

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved