Ένας Παρθένος μας συστήνεται με απόλυτη ειλικρίνεια

Ένας Παρθένος μας συστήνεται και ξεδιπλώνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του

Ένας Παρθένος μας συστήνεται με απόλυτη ειλικρίνεια

Να σας συστηθώ!
Είμαι ο εορτάζων του μήνα και ανήκω στο ζώδιο της Παρθένου.

Άκρως ευμετάβλητος και αντιφατικός ακόμα και στο όνομά μου, μια και είμαι το μοναδικό θηλυκό ζώδιο στο ζωδιακό (η Παρθένος).

Ο κυβερνήτης μου ο Ερμής αποκτά σε μένα βαθύτερη αίσθηση από εκείνη την ξένοιαστη, διασκεδαστική και πιο επιφανειακή των Διδύμων. Αν και είμαστε και οι δύο εύστροφοι, εγώ καυχιέμαι για τη διανοητική χαλιναγώγηση των ενστίκτων μου.

Με λένε μίζερο, σχολαστικό, επικριτικό, καυστικό και πολλοί εκνευρίζονται με την επιμονή μου για τάξη, οργάνωση και μέθοδο.
Από την άλλη εγώ τους ακούω, αδιαφορώντας και χωρίς να επηρεάζομαι, γιατί έχω αμετακίνητους στόχους και υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου αλλά και από όσους εκτιμώ πως έχουν δυνατότητες και πιστεύω σε αυτούς.
Το πρόβλημά τους είναι πως δεν θέλουν υποδείξεις με πρωτοβουλία δική μου, αλλά όταν έρθουν αυτοί σε μένα κρέμονται από τα χείλη μου για συμβουλές και οδηγίες.

Είμαι ο καλύτερος ακροατής και συνομιλητής και δεν θα παραβώ τις αξίες μου για να δώσω στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν.

Το χιούμορ μου είναι καυστικό και προτιμώ να το σερβίρω χωρίς σάλτσες, όπως αυτές της πλάκας και των κρύων αστείων γιατί δεν αντέχω τα άσκοπα χαχανίσματα, αντίθετα επιθυμώ να αφυπνίζω μέσω αυτού τις κοιμισμένες σκέψεις.

Κάποιος πρέπει να βάλει τάξη στη ζωδιακή συγκατοίκηση και ο κλήρος έχει πέσει σε μένα.
Καθαρίζω, σκουπίζω συγυρίζω, τακτοποιώ, βρίσκω λύσεις, καθοδηγώ, πληροφορώ, ψυχαναλύω, μαγειρεύω, ερμηνεύω, δημιουργώ και προσφέρω, κυνηγώντας πάντα το τέλειο και έχοντας ιδιαίτερο ταλέντο στην ιατρική και στην ψυχολογία. .
Θα πρέπει να με ευγνωμονούν για τις υπηρεσίες μου αντί να με κοιτάζουν με στραβά μάτια γιατί όπως και να το κάνουμε χωρίς κόπο και πάντα με τον ιδανικό τρόπο, δίνω το καλύτερο αποτέλεσμα.

Είμαι ο εθελοντής του ζωδιακού, λατρεύω τα ζώα, υπερασπίζομαι αδυνάτους και βοηθώ όλους όσους έχουν ανάγκη. Αυτό το κάνω χωρίς ακτιβιστικές υπερμετρωπίες, επαναστατικούς θορύβους, πάθη και μυωπικές κουλτούρες. Διαθέτω μεγάλη εσωτερική δύναμη και διαφέρω από τα δύο άλλα γήινα αδέρφια μου τον Ταύρο και τον Αιγόκερω, γιατί χωρίς συναισθηματικές και υλικές ανασφάλειες και χωρίς επίμονες φιλοδοξίες, οικοδομώ την προσωπική μου αναγέννηση.

Δεν μου αρέσει να προκαλώ ούτε να κάνω επίδειξη των πολλών ικανοτήτων μου αλλά ο θαυμασμός των άλλων είναι μια κρυφή επιθυμία μου.
Γενικώς κρατάω πολλά κρυφά μέσα μου και ίσως για αυτό θεωρούμαι αποστειρωμένος.

Αφήνω το κυνήγι των απολαύσεων για άλλους και τους κρυφοθαυμάζω γι αυτό, ακόμα κι αν κριτικάρω τις διαθέσεις τους.
Η σωματική ηδονή δεν μου λέει πολλά όσο η διανοητική, αλλά είναι λάθος να με θεωρούν παγόβουνο. Δεν μου λείπει η επιθυμία, η σεξουαλικότητα και το συναίσθημα, απλά περιφρονώ την υπερβολή και την εξάρτηση. Όπως ακριβώς δήλωσε και η ομοζωδιακή μου Sophia Loren, «To sex appeal είναι 50% αυτό που έχεις και 50% αυτό που οι άλλοι νομίζουν ότι έχεις».

Είμαι μετριοπαθής και αυτάρκης και απαλλαγμένος από συναισθηματισμούς, ακολουθώντας τη λογική και ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων.

Εντάξει θα συμφωνήσω πως κάποιες φορές γίνομαι... σπαστικός και χρειάζομαι να αλλάξω τέμπο και ίσως να το έχω κι εγώ ανάγκη από moderato να πάω σε πιο allegro.
Το θέμα είναι πως αυτό για μένα αποτελεί διάλειμμα και όχι τρόπο ζωής.

Ξέφυγα όμως από το χρόνο μου και έχω πολλά να ρυθμίσω, αποχαιρετώντας σας με ένα υπέροχο τραγούδι του Παρθένου Elvis Costelo για να δείτε και την τρυφερή μου πλευρά και να θυμάστε πως είμαι εδώ ανά πάσα ώρα και στιγμή για εσάς.

{youtube}knTvHRz_qnU{/youtube}

Δείτε περισσότερους διάσημους Παρθένους στην Image Gallery

Διάβασε επίσης:

Ζώδια: Παρθένος από το Α έως το Ω

Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Παρθένοι;

Ζώδια: Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου

Κώστας Λεφάκης: Παρθένος 2014 (και σε video εδώ)

Ετήσιες Προβλέψεις 2014 για όλα τα Ζώδια (videos)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved