Η Ταυρίνα Μιμή Ντενίση επιπλήττει την Σκορπίνα Νατάσα Θεοδωρίδου

Η αθέτηση της συμφωνίας της Νατάσας Θεοδωρίδου θεωρήθηκε αντιεπαγγελματική

Η Ταυρίνα Μιμή Ντενίση επιπλήττει την Σκορπίνα Νατάσα Θεοδωρίδου

Μετά το ναυάγιο της συνεργασίας μεταξύ τους, η Μιμή Ντενίση ενοχλημένη από τα απόνερα, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την αποχώρηση της τελευταίας στιγμής της Νατάσας Θεοδωρίδου.
Οι δυο τους θα συνεργάζονταν στην παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» που θα ανεβάσει η ηθοποιός στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχοντας συμφωνήσει τον Μάρτιο με τον διελαύνοντα Ουρανό πάνω στον Ουρανό της και έχοντας φωτογραφηθεί για την παράσταση τον Απρίλιο, όταν ήρθε ο Ιούνιος και καλπάζοντας ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό της, ζήτησε άλλη συμφωνία από την ήδη υπάρχουσα και όπως λέγεται οικονομικής φύσεως.
Παράλληλα όλο αυτό το διάστημα ο διελαύνων Κρόνος ενεργοποιούσε τη γενέθλια αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, ένας άξονας που αντιπροσωπεύει το χρήμα και τη διεκδίκηση αυτού.
Η κίνηση αυτή βρήκε αντίθετο το ίδρυμα που έχει αναλάβει την παραγωγή και έτσι η συνεργασία έλαβε τέλος.

Η στάση της θεωρήθηκε αντιεπαγγελματική από τη συνεπή Ταυρίνα, που το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα δεν επιτρέπει να την κρεμάνε οι άλλοι, αναγκαζόμενη να εκθέτει το αδιαπέραστο προφίλ της.
Ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ουρανό εκφράζεται πάντα πρακτικά και γρήγορα, οπότε μια τέτοια κίνηση ήταν αναμενόμενο να απαντηθεί και να σχολιαστεί άμεσα.
Πώς θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί το αντίθετο με τη σύνοδο Άρη – Δία στους Διδύμους να αναλαμβάνει πρωτοβουλία, συμπληρώνοντας πως τελικά η απουσία της δεν έχει τόση σημασία για το έργο.

Από την άλλη η Σκορπίνα, Νατάσα Θεοδωρίδου που δεν έχει ακόμα απαντήσει, εξακολουθεί να βρίσκεται υπό την πίεση του Κρόνου στη γενέθλια αντίθεση που προαναφέρθηκε, ενώ ήδη αισθάνεται την ένταση της διέλευσης Άρη και Δία που πλησιάζουν τον Ήλιο της.

Αν λάβουμε υπόψη και τη δεικτική Σελήνη στον Λέοντα και τον Άρη στον Ζυγό που δέχεται και αυτός σιγά σιγά την εύνοια του Δία, η απάντηση θα δοθεί φαντασμαγορική και με το γάντι.
Αρκεί η απάντησή της να είναι εξίσου αληθινή, όπως η έντιμη διαβεβαίωση πως δεν έχει κάνει ποτέ της πλαστική.

Διάβασε επίσης για το ίδιο θέμα:

Ζώδια και αστέρια: Το «καρφί» της Ντενίση στη Θεοδωρίδου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved