Ο απολογισμός της Ελλάδας στο Μουντιάλ και η διάκριση του Καρκίνου, Ορέστη Καρνέζη

Η Ελλάδα μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στους 8 αλλά κέρδισε έναν... τίτλο καλλιστείων

Ο απολογισμός της Ελλάδας στο Μουντιάλ και η διάκριση του Καρκίνου, Ορέστη Καρνέζη

Δειλά και τρομαγμένα άρχισε η Εθνική μας την πορεία της στο φετινό Μουντιάλ, με μια Κολομβία που έδειξε την ισχύ της με αφοπλιστικό τρόπο.
Η αποφασιστικότητα παικτών και προπονητή άρχισε να ξεπροβάλλει με την Ιαπωνία και φάνηκε καθαρά στον αγώνα με την ακτή Ελεφαντοστού, όπως φάνηκε και το καλό ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει η Εθνική μας.

Το αποκορύφωμα ήταν απέναντι στην Κόστα Ρίκα, με την Εθνική να τα δίνει όλα, να αμύνεται εξαιρετικά και να επιτίθεται συνεχώς, με δεκάδες ευκαιρίες χαμένες.
Η επικράτηση σε όλο τον αγώνα δεν συνάδει φυσικά με το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο μας αφήνει εκτός 8άδας μετά το χαμένο χτύπημα πέναλτι του Δίδυμου, Φάνη Γκέκα, στον οποίο τελικά δεν λειτούργησε η σύνοδος του Άρη στην Παρθένο με τον Δία.

Από την άλλη, ο Καρκίνος τερματοφύλακας, Ορέστης Καρνέζης με τη σύνοδο Ήλιου – Άρη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με Κρόνο, δεν έδειχνε και τόσο έτοιμος να υπερασπιστεί ενεργειακά την εστία του, παρά τη συγκέντρωση και τον αυτοέλεγχο που εξέπεμπε.
Στα 16 του χρόνια ξεχώρισε για το ταλέντο του, βρισκόμενος στην ομάδα του ΟΦΗ.
Ακολούθησε η μετάβαση στον Παναθηναϊκό όπου στα 6 σχεδόν χρόνια παραμονής του συμμετείχε μόνο 53 φορές, μετακομίζοντας στην Ιταλική Ουντινέζε και στην Ισπανική Γρανάδα.
Με την έλλειψη πείρας για μια τέτοια διεθνή διοργάνωση μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις αθλητικές του ικανότητες, κατάφερε όμως να γοητεύσει με την εμφάνισή του.
Πριν λίγες ημέρες στο Ακαζού, όπου διοργανώνεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου ψηφίστηκε ως ο πιο sexy ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης!
Η κορμοστασιά και το γεμάτο τσαχπινιά και αθωότητα βλέμμα του δεν πέρασαν από ότι φαίνεται απαρατήρητα από τον γυναικείο πληθυσμό, ενώ ο αισθησιασμός της αντίθεσης του κυβερνήτη του ζωδίου του Σελήνη με τον Πλούτωνα, αναδύθηκε μέσα από τη στολή σαγηνεύοντας κάποιες φορές και τη μπάλα, δυστυχώς για εμάς.

Ωστόσο αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της Εθνικής μας ομάδας και στον Ζυγό Πορτογάλο προπονητή, που προσπάθησαν όσο μπορούσαν για το καλύτερο.
Φτάσαμε στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, άδικα και κακότυχα δεν είμαστε και στις 8 και θα πρέπει να ευχαριστούμε τους παίκτες που τα έδωσαν όλα, ακόμα και αν κάποιοι μπορούσαν περισσότερο.
Όσο για τον Ορέστη Καρνέζη πέρα από τον τίτλο που αποκόμισε, μας έδειξε και τη ρητορική του ικανότητα μέσα από το βίντεο της συνέντευξης των συμπαικτών του και την αντίθεση του Λιονταρίσιου Ερμή με τον Δία, που του δίνουν άλλη μια ευκαιρία επιλογής, μετά την αθλητική του καριέρα.

{youtube}ScxWoO4R5A4{/youtube}

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved