Μαρινέλλα: Η Ταύρος του Ελληνικού τραγουδιού στην αρένα της κριτικής

Οι καυτές δηλώσεις της μεγάλης ερμηνεύτριας για τις πρωινές εκπομπές και τα talent show

Μαρινέλλα: Η Ταύρος του Ελληνικού τραγουδιού στην αρένα της κριτικής

Είναι ίσως η καλύτερη φωνή που μας έχει απομείνει από τους παλιούς καλούς καιρούς του κινηματογράφου και της πίστας.

Εντυπωσιακή, εκρηκτική, με ερμηνείες που ακόμα προκαλούν ρίγη θαυμασμού και με μια σκηνική παρουσία που θυμίζει τη Liza Minnelli σε ένα διαχρονικό cabaret.
Η ένδοξη Μαρινέλλα που πρόκειται να συναντηθεί την 1η Ιουλίου για άλλη μια φορά με τον Κώστα Χατζή στο θέατρο Βράχων για να κεντρίσουν τη νοσταλγία μας, ξεσπάθωσε κυριολεκτικά απέναντι στα talent show, στα «πρωινάδικα» και στις κριτικές επιτροπές.

Με σκληρή γλώσσα μίλησε για τις εν λόγω εκπομπές και φανερά δυσαρεστημένη αντέδρασε σε όλο αυτό το βιομηχανικό στυλ και τραγούδι των καιρών μας.
«Δεν φταίνε τα παιδιά λέει, αλλά τα κανάλια που ψάχνουν να συντηρηθούν. Και εκείνα αντί να ντύνονται για το τραγούδι, γδύνονται» αναφερόμενη φυσικά και στην Πάολα.
Όσο για τις κριτικές επιτροπές δεν έμειναν έξω από τα βέλη της αναφερόμενη στο περισπούδαστο ύφος του «δεν πάτησες καλά τη νότα... Ποια νότα μωρή, πού την ξέρεις εσύ τη νότα»;

Καθόλου δεν μας έχει συνηθίσει η κυρία του Ελληνικού τραγουδιού σε τέτοια ξεσπάσματα, αλλά ακόμα και αν αδικεί ορισμένους για τις μουσικές τους γνώσεις, στο μεγαλύτερο μέρος έχει όλα της τα δίκια.
Στην αρένα λοιπόν της καλλιτεχνικής πρόκλησης και των φαντασμαγορικών show, εκείνη σαν δυναμική Ταύρος, ορμά και καρφώνει σε καίριο σημείο.
Η άποψή της περνά μέσα από τη σύνοδο Αφροδίτης – Άρη στους Διδύμους, μια σύνοδο που μόνο κομψά δεν μπορεί να εκφραστεί.

Έχει όμως γνώση και περιεχόμενο αυτή η άποψη, πέρα από την εμπειρία ετών, που την εκφράζει το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Άρη με τον Ποσειδώνα. Η καλλιτεχνική έκφραση αυτής της όψης μπορεί συχνά στη ζωή να καλύψει τη δημιουργική πλευρά αλλά να αφήσει εκτεθειμένη την προσωπική και συναισθηματική σύγχυση.
Προφανώς για να αντιδράσει έτσι αυτή τη στιγμή κάτι θα την ενόχλησε περισσότερο από όσο μπορούσε να σηκώσει και το γενέθλιο εξάγωνο Ερμή – Δία λάλησε όπως είναι φυσικό, περισσότερο από όσο θα έπρεπε.
Η διέλευση του Ουρανού από τον γενέθλιο Κρόνο της, την κάνει να αισθάνεται την αποσταθεροποίηση πιο έντονα από ποτέ, αλλά και η διέλευση του Πλούτωνα εξαναγκάζει τον Κρόνο της σε περιορισμούς και ανακεφαλαιώσεις.
Η διέλευση του Δία αυτόν τον καιρό και για λίγο ακόμα πάνω από τον γενέθλιο Πλούτωνα, δείχνει πως η Μαρινέλλα σφραγίζει έναν τεράστιο κύκλο και οι δηλώσεις αυτές είναι το αντίκτυπο αυτής της μεγάλης σφραγίδας.

Άλλωστε γνωρίζει καλά μετά από 76 χρόνια ζωής και 58 αφιερωμένα στο τραγούδι, τι σημαίνει επισφράγιση κάποιων γεγονότων, αφού από μόνη της είναι μια ανεξίτηλη σφραγίδα.

{youtube}aN1rGufqfjc{/youtube}

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved