Πέτρος Κωστόπουλος: Ο Υδροχόος στρίβει ξανά το τιμόνι της καριέρας του

Ο Κρόνος τον σπρώχνει να σταματήσει την πρωινή εκπομπή, δοκιμάζοντας παλιές συνταγές

Πέτρος Κωστόπουλος: Ο Υδροχόος στρίβει ξανά το τιμόνι της καριέρας του

Τελευταία εβδομάδα για την πρωινή εκπομπή του Mega και οι δηλώσεις του παρουσιαστή Πέτρου Κωστόπουλου, κλείνουν τη σαιζόν με ερωτηματικά.
Εκτός πρωινής ζώνης θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν με απόφαση δική του, εφόσον κατέληξε πως του πάει περισσότερο μια βραδινή εκπομπή την οποία και συζητά, αλλά είχε και τις αντιρρήσεις του για τη θεματολογία και την επιλογή των καλεσμένων.

Επιπλέον σκοπεύει να ασχοληθεί ξανά με τις εκδόσεις, εφόσον διευθύνει δύο site και δύο ηλεκτρονικά περιοδικά και από τον Σεπτέμβριο θα βγει με ένα νέο «Κλικ» ή «Nitro".
Δεν παρέλειψε ευτυχώς να πει πως η πρωινή εκπομπή τον βοήθησε να εξελιχθεί ως παρουσιαστής, αλλά και πολύ γενικότερα και ειδικότερα, θα τολμήσω να προσθέσω εγώ.
Αυτή η αλλαγή δεν είναι καθόλου τυχαία, αντίθετα μάλιστα ο Κρόνος έχει στρώσει το τραπέζι των διαπραγματεύσεων και στην ουσία έχει αναλάβει τα πάντα.

Η ανακοίνωση των καινούργιων του προθέσεων ήρθε με τον διελαύνοντα Κρόνο σε πιεστική θέση για την Αφροδίτη του στον Υδροχόο, που είναι κυβερνήτης του ωροσκόπου και του 6ου οίκου της εργασίας του. Επίσης την ίδια πίεση δέχεται ο Ήλιος του, κυβερνήτης του 4ου οίκου του σπιτιού και της οικογένειας ,αλλά τουλάχιστον για το τηλεοπτικό του σπίτι, οι αλλαγές είναι ανακοινωμένες.

Έως και τα μέσα Αυγούστου λοιπόν, ο Κρόνος είναι αυτός που καθορίζει το μέλλον μέσα από τεράστια πίεση και γεγονότα, που φυσικά δεν είναι ανακοινώσιμα.
Ας μην ξεχνάμε δε, πως κυβερνήτης του 10ου οίκου της καριέρας και των φιλοδοξιών είναι ο Ουρανός και μόλις δέχτηκε το πέρασμα του διελαύνοντα Δία από τον Καρκίνο όπου κατοικεί στον χάρτη του. Αυτό σημαίνει πως η ανάγκη αποδέσμευσης από κάτι παλιό ήταν πολύ έντονη και πολύ αποφασισμένη για ανατροπές.

Ωστόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος διαθέτει ένα ακριβέστατο τρίγωνο Ήλιου – Δία που παραμένει πάντα μια τυχερή όψη, στηρίζοντάς τον με διάφορους τρόπους. Άλλωστε με αυτήν την όψη έγινε και παντοδύναμος εκδότης, εφόσον ο Δίας τριγωνίζει και την Αφροδίτη του που όπως είπαμε κυβερνά χαρακτηριστικούς οίκους για την επαγγελματική του σταδιοδρομία.
Αλλά και το ακριβέστατο τρίγωνο της Σελήνης του στους Ιχθύες στον 11ο οίκο της κοινωνικής λάμψης με τον Κρόνο από τον Σκορπιό στον 6ο οίκο, εγγυάται την ακτινοβολία του ανοίγοντας πιο πολύ την ομπρέλα προστασίας για τους φωτοδότες του.

Το άμεσο μέλλον θα δείξει πόσο καλά μπορεί να χειριστεί τις επιλογές του, αφού ο Κρόνος θα έρθει σε αντίθεση με τον ωροσκόπο του (Ταύρος) αλλά και σε σύνοδο με τον Άρη του στον Σκορπιό, τον Δεκέμβριο του 2014.

Στο τέλος της χρονιάς θα έχει να αναμετρηθεί με τις φιλοδοξίες του που πάντα περίσσευαν στη ζωή του, εκδίδοντας για άλλη μια φορά το πείσμα και την επιμονή του σε μια συγκεκριμένη θεωρία και νοοτροπία που αδυνατούν να δεχτούν οποιαδήποτε ήττα.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved