Λάκης Λαζόπουλος: Το φινάλε του φετινού «Τσαντιριού» του δαιμόνιου Ταύρου και το μέλλον

Σχεδόν 10 χρόνια ο αφοσιωμένος Ταύρος, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στους Διδύμους, σατιρίζει με τον μοναδικό του τρόπο μέσα από το Τσαντίρι

Λάκης Λαζόπουλος: Το φινάλε του φετινού «Τσαντιριού» του δαιμόνιου Ταύρου και το μέλλον

Το φετινό Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου έκλεισε την αυλαία από τη Θεσσαλονίκη, παρέα με φίλους και συνεργάτες του, ανακοινώνοντας τη συνέχεια της εκπομπής για άλλη μια χρονιά αλλά και τελευταία.

Πάνε σχεδόν 10 χρόνια που ο αφοσιωμένος Ταύρος σατιρίζει με τον μοναδικό του τρόπο μέσα από το Τσαντίρι του, δίνοντας τη σκυτάλη από την άλλη 10χρονη σάτιρα, την αξέχαστη των 10 μικρών Μήτσων.

Ο δαιμόνιος Λαρισαίος με τον Ερμή και την Αφροδίτη στους Διδύμους έγινε ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παρουσιαστής, ερμηνευτής και πάνω από όλα ο άνθρωπος που μας έκανε να ξεκλειδώνουμε εύκολα την πόρτα των δισταγμών μας.
Εντυπωσιακά εργατικός με την Αφροδίτη στους Διδύμους στον 6ο οίκο κυβερνήτη του 10ου οίκου της καριέρας και του ζωδίου του, σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα στο μεσουράνημα, αυτό που κάνει είναι προορισμένο να ελκύσει το κοινό, ακόμα και αν δεν αρέσει.

Η καλλιτεχνική του ικανότητα που ρέει μέσα από τη δουλειά του, έχει κοινωνικές και φιλανθρωπικές διαστάσεις όχι μόνο λόγω της θέσης του Ποσειδώνα, αλλά και της Σελήνης στους Ιχθύες στον 3ο οίκο σε τρίγωνο με Κρόνο και Ουρανό.

Ο ευρηματικός και πείσμων καλλιτέχνης, έχει ωροσκόπο Αιγόκερω, φιλοδοξώντας να περάσει στο κοινό βαθύτερα νοήματα, προϊόντα ώριμης σκέψης και δοσμένα ευφυώς.
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία ανέβασε στα ύψη τη δημοτικότητά του, μέσα από μια βαθιά μελαγχολική ιδιωτική φύση, που προκαλεί το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα ακόμα και με μεγάλη ανοχή, που μειώνει η παρεμβολή του Δία.
Ο συνδικαλιστής Άρης στον Υδροχόο, έρχεται να τον κάνει ακόμα πιο πολύπλευρο καυτηριάζοντας τα πολιτικά δρώμενα, κάτω από ένα ωροσκόπιο που δεν τον αφήνει να ησυχάσει λεπτό με τις όψεις που το χαρακτηρίζουν.
Αποφασισμένος λοιπόν να εμφανιστεί ακόμα μια χρονιά στο Τσαντίρι του και να μην το τελειώσει εδώ, όλα δείχνουν πως έχει την πρόθεση να μπορέσει να είναι παρών, σε μια επικείμενη αλλαγή, για την οποία έχει προσπαθήσει εμφανώς και ο ίδιος.
Του χρόνου τέτοια εποχή ο διελαύνων Δίας θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία του ενεργοποιώντας το γενέθλιο τετράγωνο Ήλιου – Δία.
Για άλλη μία φορά λοιπόν, αναμένεται όχι μόνο να λάβει αποδοχή και αναγνώριση για τα πεπραγμένα του, αλλά να αξιωθεί να καυτηριάσει με μεγαλύτερο σθένος, όλα όσα αναμένεται να διαδραματιστούν έως τότε.
Παράλληλα ο διελαύνων Κρόνος θα βρίσκεται σε απόλυτη σύνοδο με τον γενέθλιό του, γεγονός που δίνει οριστικό τέλος τις μέχρι τώρα επιλογές του, καλώντας τον να μαζέψει τις εμπειρίες του και να προχωρήσει παραπέρα.

Ο συγκινητικός του λόγος τελειώνει με τη φράση «Ευχαριστώ τη ζωή και το Θεό που αυτό που ήθελα αυτό έκανα πάντα», μιλώντας με τον Ουρανό στον 7ο οίκο, σε αρμονικές όψεις με τη Σελήνη και τον Κρόνο.

{youtube}daqCbr6SeZU{/youtube}

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved