ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Υποβλήθηκε σε 10 χειρουργικές επεμβάσεις για αποκτήσει ασιατικά χαρακτηριστικά

Συνήθως οι Ασιάτες υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις ώστε να αποκτήσουν δυτικά χαρακτηριστικά, με μεγαλύτερα μάτια, πιο λεπτές μύτες, ακόμα και διαφορετικό πηγούνι.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Υποβλήθηκε σε 10 χειρουργικές επεμβάσεις για αποκτήσει ασιατικά χαρακτηριστικά

Ωστόσο, στην περίπτωση ενός 25χρονου Βραζιλιάνου ισχύει το αντίστροφο, καθώς ο νεαρός γοητευμένος από την ομορφιά της Ασίας, αποφάσισε πως θέλει να μεταμορφωθεί σε Κορεάτη.

Ο Χιάν Νίσι, όπως πλέον θέλει να ονομάζεται, υποβλήθηκε σε δέκα χειρουργικές επεμβάσεις για να αποκτήσει τα σχιστά μάτια των Ασιατών, καθώς είναι λάτρης της νοτιοκορεατικής ποπ μουσικής και των ταινιών.
Μάλιστα, η αγάπη του για τη χώρα έγινε ακόμα πιο μεγάλη όταν επισκέφθηκε τη Νότιο Κορέα όπου παρέμεινε περίπου ένα χρόνου για σπουδές.

Ο Μαξ, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, δαπάνησε πάνω από 3.000 δολάρια για να αποκτήσει το νέο του πρόσωπο και τώρα δηλώνει ευτυχισμένος με τα καινούρια του χαρακτηριστικά.
Βέβαια, για να συμπληρωθεί η εικόνα έβαψε μαύρα τα μαλλιά του και έβαλε σκούρους φακούς επαφής.

Σε όσους δεν κατανοούν την απόφασή του, απαντάει πως ο άνθρωπος έχει μόνο μία ζωή που πρέπει να τη ζήσει όπως εκείνος επιθυμεί.
Όσο για την αντίδραση της οικογένειάς του, παραδόξως ο πατέρας του ήταν περισσότερο υποστηρικτικός από τη μητέρα του, η οποία ακόμα δε μπορεί να καταλάβει την ανάγκη του γιου της να γίνει ένας άλλος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved