Συμμαθητής την αποκάλεσε «χοντρή» πριν από 9 χρόνια - Τώρα σαρώνει στα καλλιστεία! (βίντεο)

Από ασχημόπαπο έγινε κύκνος. Η 23χρονη σήμερα Κέλι Κρίφκο, που «σαρώνει» σε τοπικά καλλιστεία, ήταν η «παχουλή» της τάξης, σε ηλικία 14 ετών.

Συμμαθητής την αποκάλεσε «χοντρή» πριν από 9 χρόνια - Τώρα σαρώνει στα καλλιστεία! (βίντεο)

Ένα χλευαστικό σχόλιο από έναν συμμαθητή της, που την αποκάλεσε «χοντρή», στάθηκε η αφορμή για να το πάρει απόφαση, πριν από 9 χρόνια, η έφηβη τότε Κρίφκο και να χάσει βάρος με στόχο μια μέρα να στεφθεί «βασίλισσα της ομορφιάς». Και τα κατάφερε.

Το «πριν» και το «μετά»:

Στο σχολείο ζύγιζε πάνω από 90 κιλά και χρειάστηκε να χάσει τον μισό «εαυτό» της, για να αποκτήσει τη σημερινή της εικόνα, που της έχει χαρίσει τρία στέμματα σε τοπικά καλλιστεία.

Το 2012 στέφθηκε «Μις Άλεν», το 2013 κέρδισε τον τίτλο της «Μις Λάιμστοουν», φέτος φόρεσε την κορδέλα της «Μις Νότιο Τέξας» και επόμενος στόχος της είναι να κατακτήσει όλη την Πολιτεία, φορώντας το στέμμα της «Μις Τέξας».

Για να χάσει τα περιττά 45 κιλά, η Κέλι Κρίφκο έκοψε «μαχαίρι» τα αναψυκτικά και άρχισε να πίνει μόνο νερό, σταμάτησε να τρώει τηγανιτές πατάτες και από το μπέργκερ της αφαίρεσε το τυρί, όπως εξηγεί, χωρίς εξαντλητικές δίαιτες, αλλά κάνοντας το διαιτολόγιό της πιο υγιεινό με βάση τη λογική.

Η τελική πινελιά στην εικόνα της, για να ολοκληρώσει τη μεταμόρφωσή της, ήταν η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών. Από μελαχρινή υιοθέτησε το ξανθό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved