Ηλίας Ψινάκης: Ο Κριός που ηγείται του Δήμου Μαραθώνα

Ο Δίας όπως και να 'χει, ετοιμάζεται να τον ενισχύσει και σε αυτήν την περίπτωση, κάνοντας το έργο του ακόμα ευκολότερο

Ηλίας Ψινάκης: Ο Κριός που ηγείται του Δήμου Μαραθώνα

Η εκλογή του Ηλία Ψινάκη στον Δήμο του Μαραθώνα αποτελεί γεγονός ιδιαίτερης μνείας, εφόσον ενάντια στις αναλυτικές προσεγγίσεις και στη συντηρητική τους λογική, κατόρθωσε από τον πρώτο γύρο να κατέβει από το άλογο της προεκλογικής του αφίσας και να καθίσει στην καρέκλα του Δημάρχου.

Η αρχική του πρόθεση να βάλει υποψηφιότητα για τον Δήμο της Αθήνας ευτυχώς τον εγκατέλειψε γρήγορα, μια που ο Δήμος αυτός τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα υπέκυπτε σε διαφορετικές προτιμήσεις, εφόσον καλείται να αποδείξει και κάτι συγκεκριμένο.
Χωρίς μεγάλα ονόματα στο ψηφοδέλτιό του αλλά με τη στήριξη πολλών καλλιτεχνών και φιλολαϊκών ονομάτων όπως του Σάκη Ρουβά, απέσπασε την ψήφο των δημοτών που αποσκοπούσε.
Με το γνωστό χιούμορ και την άνεση που τον χαρακτηρίζει, όταν ρωτήθηκε για το αν ένας μάνατζερ μπορεί να διοικήσει έναν δήμο, απάντησε: «Στην εποχή των τεχνοκρατών αλίμονο αν ένας δήμαρχος δεν είναι και μάνατζερ».

Ο Ηλίας Ψινάκης σαν Κριός με Αφροδίτη στους Διδύμους έχει ένα έμφυτο επικοινωνιακό χάρισμα το οποίο χαρακτηρίζεται από αμεσότητα και αυθορμητισμό.
Οι ψηφοφόροι ενός μικρού Δήμου όπως του Μαραθώνα, μπορούν να εκτιμούν ευκολότερα τέτοια χαρίσματα και να προτιμούν, εφόσον είναι απαλλαγμένοι από διλλήματα και τελεσίγραφα.

Το γενέθλιο εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού το οποίο ισχυροποιείται στο έπακρο από τη συμμετοχή του Άρη στον Λέοντα κυβερνήτη του ζωδίου του, είναι αυτό που του χαρίζει τη διαφορετική εικόνα του τη γεμάτη πρόκληση και εντυπωσιασμό, αλλά και την ικανότητα να διαπερνά τις συστολές των άλλων με αφοπλιστικό και αιφνίδιο τρόπο.

Ο διελευστικός Ουρανός από τον Κριό σε σύνοδο με τον Ήλιο του έφερε την ξαφνική επιτυχία αλλά και την ανατροπή στη ζωή του, με επιπλέον θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Άρη του, που δηλώνουν το πολιτικό αξίωμα αλλά και τη δράση που απαιτεί.

Η πορεία του θα εξακολουθήσει να είναι ανοδική με το πέρασμα του Δία στον Λέοντα τον Ιούλιο και σύμφωνα με όσα μας έχει δείξει ο χαρακτήρας και η ιδιοσυγκρασία του σαν καλλιτεχνικός μάνατζερ αλλά και σαν πρώην δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο της Αθήνας, θα κάνει κινήσεις ώστε να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους δημάρχους.
Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Μαραθώνας να βιώσει ανατρεπτικές και πρωτόγνωρες μέρες, που θα τον φέρουν συχνά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Η Σελήνη του Ηλία Ψινάκη βρίσκεται μεταξύ της 26ης μοίρας των Ιχθύων και της 8ης μοίρας του Κριού. Ο Δίας όπως και να 'χει, ετοιμάζεται να τον ενισχύσει και σε αυτήν την περίπτωση, κάνοντας το έργο του ακόμα ευκολότερο, αρκεί να μην πέσει στην παγίδα αυτής της διευκόλυνσης και αρκεστεί μόνο στο life style, που τόσο αγαπά.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved