Conchita Wurst ή Tom Neuwirth: Ο πολυσυζητημένος Σκορπιός, νικητής της Eurovision

Το αστρολογικό προφίλ της Conchita που με την μπαλάντα Rise like A Phoenix ανακηρύχθηκε νικήτρια της φετινής Eurovison

Conchita Wurst ή Tom Neuwirth: Ο πολυσυζητημένος Σκορπιός, νικητής της Eurovision

Η φετινή Eurovision θα μείνει αξέχαστη σε οπαδούς και κοινό αλλά και στην ιστορία για τρεις λόγους.

Ο πρώτος είναι για τα χειρότερα ίσως κομμάτια που ακούστηκαν στις ως τώρα διοργανώσεις, ο δεύτερος για την καλύτερη και εντυπωσιακότερη ως τώρα διοργάνωση από τους Δανούς που την φιλοξένησαν και ο τρίτος για τη νίκη του Αυστριακού Tom Neuwirth που πλασάρεται καλλιτεχνικά ως drag persona Conchita Wurst.

Ο 25χρονος που εμφανίστηκε και σόκαρε, μέσα στην κομψή τουαλέτα της Conchita, στο μούσι του Neuwirth και στις ψεύτικες βλεφαρίδες που ανοιγόκλεινε η ευαίσθητη και μελωδική φωνή του, ήταν το πρόσωπο που συζητήθηκε περισσότερο στο φετινό διαγωνισμό.

Γεννημένος στις 6/11/1988 στο Gmunden της Αυστρίας, ξεκίνησε από διακοσμητής βιτρινών καταστημάτων, εκτονώνοντας τη Σελήνη και την Αφροδίτη του στον Ζυγό.
Η σύνοδος αυτή εκτός από την αισθητική και το γούστο δεν σταματά να αναζητά την αμεσότητα.
Μέσα από αυτή τη σύνοδο τον είδαμε να κλαίει σαν μικρό παιδί, να τραγουδάει με ηρεμία και γαλήνη καταφέρνοντας να εναρμονίζει την πρόκληση και αφομοιώνοντάς την στους βαθμούς προτίμησης, που τον έφεραν στην πρώτη θέση.

Ακολούθησε ένα σύντομο πέρασμα από διαφημίσεις, αποτέλεσμα και πάλι της επικοινωνιακής αυτής όψης που αποζητά προβολή, συνεχίζοντας με τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Οι δυσκολότερες δουλειές της Αυστρίας», όπου εργάστηκε σε ένα εργοστάσιο ψαριών, κάνοντας ασκήσεις επιβίωσης στις ερήμους της Ναμίμπια μαζί με ιθαγενείς φυλές.
Φαίνεται πως είχε έρθει η στιγμή να ικανοποιήσει τον δυναμικό και καθοριστικό Άρη του στον Κριό σε αντίθεση με την ντελικάτη Αφροδίτη στον Ζυγό, εξισορροπώντας την έκδηλα διχασμένη ενέργειά του.

Η επόμενη κίνηση ήταν να αφοσιωθεί στην τέχνη και στο τραγούδι, με τον Ποσειδώνα σε θέση βολής να κοντράρει τη σύνοδο Σελήνης – Αφροδίτης αλλά και τον Άρη του, κάτω από ένα Ταυ – τετράγωνο που τον καλούσε να εκτονώσει για άλλη μια φορά, το δισυπόστατο στοιχείο του.

Αυτή τη φορά βρήκε αποκούμπι, επινόησε την Conchita και της έδωσε το επίθετο Wusrt που στα Γερμανικά σημαίνει λουκάνικο, αλλά εκείνος το επέλεξε από τη Γερμανική φράση «Das ist mir doch alles Wurst» που σημαίνει «Είναι όλοι το ίδιο για μένα».
Έρχεται λοιπόν η σειρά του Σκορπιού να δώσει μια οριστική μορφή μέσα από τη δυνατή μπαλάντα «Rise like A Phoenix», ερμηνεύοντάς την υπέροχα και προκαλώντας με μια μεταμόρφωση, που υποδεικνύει σαφώς η σύνοδος του Ήλιου στον Σκορπιό, με τον κυβερνήτη του ζωδίου Πλούτωνα.

Δηλώνοντας πεπεισμένη ως Conshita ότι στον 21ο αιώνα πραγματικά όλοι έχουν το δικαίωμα να ζήσουν όπως θέλουν, αρκεί να μην τραυματίζουν ή περιορίζουν την ελευθερία των υπόλοιπων, έκανε την ανατροπή μέσα από το αλύτρωτο τετράγωνο Άρη – Ουρανού, ανεβαίνοντας στη σκηνή της Ευρώπης έτσι όπως ανέβηκε, για να το υποστηρίξει.
Πίσω από τα φώτα της σκηνής η Conshita γίνεται Tom και ζει με τον επί 6 χρόνια σύζυγό του Γάλλο Jacques Patriaque που είναι performer σε burlesque shows, ενώ η αυστριακή τηλεόραση έσπευσε να επισημάνει πως δεν έχει κάνει χρήση ορμονών δεν έχει χειρουργηθεί ενώ ντύνεται γυναικεία μόνο ως performer.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, αποτελεί άλλη μια σημαντική ένδειξη πως ο φετινός νικητής της eurovision δεν έχει διανύσει την απόσταση μεταξύ του σεξουαλικού ενστίκτου και των περιορισμών, που ορίζει το φυσιολογικό.
Η αρμονική όψη του Άρη με τον Δία είναι αυτή που ενισχύει την πεποίθησή του για ελευθερία, είναι αυτή που του έδωσε το κουράγιο αυτής της εμφάνισης και θα είναι αυτή που θα τον κάνει να ρισκάρει την απόρριψη και την κατακραυγή, προκειμένου να συνεχίσει να προβάλλει τις πεποιθήσεις του.
Ο Άρης στο ωροσκόπιό του συμμετέχοντας σε όψεις με 6 πλανήτες, του χάρισε τη φετινή νίκη εφόσον από την 10η μοίρα του Ζυγού, ενεργοποίησε πολλές πλευρές του γενέθλιου χάρτη του, με μια Αφροδίτη σε στενή αντίθεση με την Αφροδίτη του και σε ακριβέστατο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα του να μαγεύει το κοινό, που επιβράβευσε την παραπλανητική και διχασμένη του εμφάνιση.

Διάβασε επίσης:

Eurovision 2104: Αστρολογική επιβεβαίωση του astrology.gr!

{youtube}SaolVEJEjV4{/youtube}

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved