Μαρία Έλενα Κυριάκου: Η Αιγοκερίνα νικήτρια του «The Voice»

Το αστρολογικό προφίλ της νικήτριας του The Voice

Μαρία Έλενα Κυριάκου: Η Αιγοκερίνα νικήτρια του «The Voice»

Το βράδυ της Παρασκευής 9/5, ήταν από εκείνα που κατάφεραν το σπάνιο πλέον γεγονός να καθηλώσουν 7 από τους 10 τηλεθεατές, προκειμένου να απολαύσουν έναν από τους καλύτερους μουσικούς διαγωνισμούς.
Ο εντυπωσιακός τελικός ανέδειξε νικήτρια την Κύπρια, Μαρία Έλενα Κυριάκου, σε μια τιτανομαχία με την 16χρονη Αρετή Κοσμίδου, από την Αλεξανδρούπολη.
Μπορεί η Κύπρος να συνέβαλε πολύ στη νίκη αλλά όχι και καθοριστικά, εφόσον το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο όσο και αναμενόμενο.

Ο άξονας Αιγόκερω – Καρκίνου έλαμψε με την παρουσία του, εφόσον η καθοδηγήτρια της Αιγοκερίνας Μαρίας – Έλενας, η Καρκίνος Δέσποινα Βανδή, σήκωσε μαζί της το βραβείο, με ένα ωροσκόπιο που πολύ δύσκολα θα έχανε, καθώς ο Δίας όπως έχουμε αναφέρει ξανά, της δείχνει από τώρα τις απλόχερες προθέσεις του.
Ας μην ξεχνάμε και την πρόβλεψη του Γάλλου οραματιστή Σεβάν, που χωρίς κανέναν ενδοιασμό έδειξε το πρόσωπό της ως νικήτρια.
Φυσικά ο ρόλος της Δέσποινας Βανδή ήταν καθοριστικός, εφόσον όπως δήλωσε ανακάλυπτε συνεχώς πως η δυναμική και η ανεπιτήδευτη τεχνική στη φωνή της Μαρίας Έλενας δεν είχαν όρια. Το ίδιο ανακαλύπταμε και εμείς κάθε φορά που τραγουδούσε, καθώς ήταν η μόνη που κατάφερε να ανατριχιάσει κοινό και προπονητές.

Η 30χρονη από τη Λάρνακα της Κύπρου ετοιμάζεται να αλλάξει τη ζωή της, εφόσον ξεκινά μια καριέρα που όπως φαίνεται πάντα ονειρεύονταν.
Στο πρώτο έτος των σπουδών της στη Φιλοσοφική, της έγινε πρόταση να τραγουδήσει με τον Γιάννη Πλούταρχο αλλά παραμέρισε το όνειρο για να συνεχίσει τις σπουδές της.
Η μετέπειτα φιλόλογος και μητέρα τριών μικρών αγοριών, άνοιξε δικό της φροντιστήριο στην Κύπρο μετά τον χωρισμό της, αλλά η στιγμή να ασχοληθεί με το όνειρό της έχει έρθει.
Η γλυκιά, ήρεμη, κατευναστική και γαλήνια παρουσία της, κρύβει από πίσω μια πολύ δυναμική γυναίκα, με τη Σελήνη στον Κριό να κοντράρεται με τον φιλόδοξο Ήλιο στον Αιγόκερω, αποτέλεσμα και των εμποδίων που μεσολάβησαν μέχρι την επίτευξη του στόχου της.

Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στον Σκορπιό της δίνουν μια ισχυρά μαγνητική ακτινοβολία, η οποία συνδυαζόμενη με την αρμονική όψη της συνόδου Ερμή – Ποσειδώνα, της επιτρέπει να ασχοληθεί με την τέχνη, ισχυροποιώντας τη θέλησή της που συχνά υποκύπτει στο ρεύμα της ζωής της.
Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στον Τοξότη είναι αυτή που ουσιαστικά την απελευθερώνει από τη στασιμότητα, τους συχνούς δισταγμούς και τις ανασφάλειες, ξεπερνώντας τη συστολή και κάνοντας το μεγάλο βήμα.
Η παρουσία του διελαύνοντα Ουρανού στον Κριό και του Άρη στον Ζυγό, υποκίνησαν όλο αυτό το διάστημα αλλά και πριν την έναρξη του διαγωνισμού τη σύνοδο Αφροδίτης – Ουρανού με αποτέλεσμα την ξαφνική δημιουργική της εκτόξευση.
Επιπλέον ο διελαύνων Κρόνος τον Νοέμβριο του 2013 που άρχισαν οι αιτήσεις για τις συμμετοχές, βρίσκονταν σε απόλυτη σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο της, παροτρύνοντάς την για σημαντικές αλλαγές, όπως αυτή της μέχρι τώρα σταδιοδρομίας της.

Το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Δυο εγωισμοί» ανεβαίνει ραγδαία στα views, ενώ η αίσθηση που έχουν οι περισσότεροι είναι πως θα αφήσει το δικό της στίγμα στο χώρο.
Εν αναμονή της εξέλιξής της λοιπόν, αφού πέρα από την εκπληκτική της φωνή, διαθέτει και μια χαρισματική παρουσία, που ευχόμαστε να μην κατεργαστεί στο ελάχιστο.

{youtube}k0TBk4C2YBw{/youtube}

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved