Ένας Ταύρος με πείσμα μας συστήνεται

Ένας Ταύρος μας συστήνεται και ξεδιπλώνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του

Ένας Ταύρος με πείσμα μας συστήνεται

Να σας συστηθώ!

Είμαι ο εορτάζων του μήνα και ανήκω στο ζώδιο του Ταύρου.

Τα γενέθλιά μου ξεκινούν και τελειώνουν στην καρδιά της άνοιξης, όταν όλα γύρω επιζητούν να εξασφαλίσουν το ιδανικό περιβάλλον για να αναπτυχθούν.
Για μένα η οικονομική και συναισθηματική εξασφάλιση είναι το άλφα και το ωμέγα της ζωής μου.
Επιπλέον σαν λάτρης των απολαύσεων μου είναι αδύνατο να επιλέξω ανάμεσα σε ασταμάτητο sex και σε ένα λαχταριστό φαγητό γιατί θα τα προτιμήσω εξίσου και τα δύο, διαδοχικά.
Η Αφροδίτη που με κυβερνά δείχνει την Πάνδημη μορφή της στο ζώδιό μου, χαρίζοντας στον Ζυγό στην Ουράνια.
Λένε πως στη δική μου περίπτωση δεν εκφράζεται στην εκλεπτυσμένη της μορφή, αλλά πιο ενστικτωδώς και πρωτόγονα.
Προσωπικά όση εκτίμηση έχω για την καλαισθησία και την αρμονία του Ζυγού, άλλη τόση και λίγη παραπάνω, έχω για τον δικό μου αισθησιασμό και το κυνήγι των φυσικών απολαύσεων.
Λατρεύω την τέχνη και τη μαγειρική και μου αρέσει πάρα πολύ να τραγουδάω. Έχω μεγάλη αντίληψη και ικανότητα στο χώρο της τέχνης και σας προτρέπω να κάνουμε μια στατιστική στα ζώδια όσων τον υπηρέτησαν, για να δείτε το μεγαλείο μου.

Είμαι υπερρεαλιστής στα πάντα και δεν είναι τυχαίο πως τρεις από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους του υπερρεαλισμού, ο Dali, ο Freud και ο Shakespeare, ήταν Ταύροι.
Είμαι οπαδός της φράσης του απαράμιλλου Salvador Dali που προτρέπει: «Μη φοβάστε την τελειότητα. Δεν θα την πετύχετε ποτέ».

dali cat 2


Έχω πρακτικό νου και σταθερές αξίες και βολεύομαι εύκολα σε αναπαυτικές κουνιστές πολυθρόνες, που λικνίζουν τη φυσική μου νωθρότητα.

Ο μόνος λόγος που μπορώ να δουλέψω σκληρά, είναι για να έχω οικονομική κάλυψη.
Η υπομονή μου θα μπορούσε να βγάλει εκτός εαυτού ακόμα και τον Γκάντι, διαθέτω απεριόριστα αποθέματα, γεγονός που με κάνει να πραγματοποιώ τους στόχους μου αργά και σταθερά.
Δεν αντέχω τις συγκρούσεις, τις εντάσεις και τους τσακωμούς, αλλά σπάω τα νεύρα των άλλων με την ισχυρογνωμοσύνη, την επιμονή και το πείσμα μου.
Λένε πως γίνομαι αδιάλλακτος και δύστοκος και εκνευρίζονται με την προσκόλλησή μου στις απόψεις μου.
Τους καταλαβαίνω όμως γιατί εγώ ο φιλήσυχος και γήινος οδοιπόρος, μπορώ να προκαλέσω όλεθρο αν αντιληφθώ κόκκινο πανί, που θα με φτάσει στα άκρα.
Κανείς δεν οργίζεται περισσότερο από μένα σπανιότερα και κανείς δεν υπομένει περισσότερο από μένα συχνότερα.
Μου αρέσει να δελεάζομαι, μέχρι να γίνομαι άπληστος.

Όμως όλα αυτά θέλω να τα μοιράζομαι με όσους αγαπώ, είμαι πιστός στους συντρόφους μου και καλός φίλος, αγαπώντας βαθιά, ολοκληρωτικά και απόλυτα.
Δυσκολεύομαι μόνο να μοιραστώ αυτά που θεωρώ ιδιοκτησία μου και δεν σπαταλώ ποτέ χρήματα και συναισθήματα, αν δεν είμαι σίγουρος πως με κάποιον τρόπο θα τα διπλασιάσω.
Προτιμώ να πατάω γερά στη γη, δεν μου αρέσουν οι απογειώσεις, ενώ η καλύτερή μου στιγμή, είναι όταν προσγειώνομαι στο κρεβάτι μου.
Ξέρω πως θα πρέπει να εξωτερικεύω τα ταλέντα και τις ικανότητές μου και να επιδεικνύω περισσότερο τις αρετές μου, αλλά βαριέμαι τα μεγάλα άλματα και αρκούμαι σε μια καλή καθημερινότητα.

Άλλωστε μετά τον Βούδα που γεννήθηκε στο δικό μου ζώδιο, όλοι πήραμε το μάθημα, ας πορευτεί ο καθένας με τον τρόπο του.
Ακούγομαι πεζός, αλλά κάποιος πρέπει να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στο υπερφίαλο και στο ανεπαρκές και διατείνομαι πως είμαι αριστοτέχνης στις σωστές δόσεις και αναλογίες.
Και τώρα που βρήκα πάλι τη χρυσή τομή, σας αφήνω να απολαύσω μια γαστρονομική συνταγή, κάτω από τους ήχους του υπέροχου κομματιού της ομοζωδιακής μου Cher, που σας αφιερώνω με πάθος.

{youtube}KDP2CQBwqZU{/youtube}

Δείτε περισσότερους διάσημους Ταύρους στην Image Gallery

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved