Απίστευτες εικόνες: Ο άνθρωπος που έχει ανοσία στα δηλητήρια φιδιών

Ένας άνεργος άντρας από την Αμερική αποδεικνύει μπροστά στο φωτογραφικό φακό τον ισχυρισμό του πως μπορεί να αντέξει το δάγκωμα ενός φιδιού μπλακ μάμπα δίχως να πεθάνει.

Απίστευτες εικόνες: Ο άνθρωπος που έχει ανοσία στα δηλητήρια φιδιών

Ο Tim Friede ισχυρίζεται πως έχει καταφέρει να αποκτήσει ανοσία στο δηλητήριο τους και πως μπορεί να δεχτεί δαγκώματα από 100 δηλητηριώδη φίδια. Ο τρόπος με τον οποίο το κατάφερε ήταν, η ενέσιμη εισαγωγή αραιωμένου δηλητήριο στον οργανισμό του.
Έτσι, πλέον μπορεί να δεχτεί δάγκωμα από μπλακ μάμπα καθώς και κόμπρα χωρίς να πεθάνει, όπως αναφέρει η Daily Mail.

«Όταν οι άνθρωποι με βλέπουν τι κάνω συνήθως βλαστημούν και με ρωτούν αν θα πεθάνω. Οι εικόνες απεικονίζουν την ανοσία μου, ώστε να αποδείξω ότι λειτουργεί», εξηγεί ο ίδιος.

Συνεχίζει περιγράφοντας τον τρόπο που απέκτησε την ανοσία: «Λαμβάνω ενέσεις αραιωμένου δηλητηρίου. Αυτό που κάνει είναι να χτίζει καλά αντισώματα με την πάροδο του χρόνου που συνδέονται με το δηλητήριο και το εξουδετερώνουν ώστε να μην πεθάνω».

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υποφέρει από αλλεργικές παρενέργειες. Ωστόσο, συχνά ελέγχει τα νεφρά και το συκώτι του, ώστε να γνωρίζει ότι η επικίνδυνη ασχολία του δεν προκαλεί σοβαρή βλάβη στα εσωτερικά όργανα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved