Νάντια Κοντογιώργη: Η πιο σουρεάλ Παρθένος της τηλεόρασης

Μέσα από τον σπαρταριστό ρόλο της μεγαλοαστής Βίβιαν σε ένα μικροαστικό χωριό, απέκτησε μεγάλη δημοσιότητα

Νάντια Κοντογιώργη: Η πιο σουρεάλ Παρθένος της τηλεόρασης

Τη γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη χιουμοριστική σειρά «Κάτω Παρτάλι». Ο θρίαμβος της σειράς αποτέλεσε και τον προσωπικό της θρίαμβο εφόσον σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μέσα από τον σπαρταριστό ρόλο της μεγαλοαστής Βίβιαν σε ένα μικροαστικό χωριό, απέκτησε μεγάλη δημοσιότητα.

Η παρουσία της είναι παντού, ενώ το πλατύ της χαμόγελο δεν τσιγκουνεύεται στιγμή το δόσιμό του.

Απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών και της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, με σπουδές στο κλασικό τραγούδι και στο χορό, η χάρη της έφτασε ως την παρακολούθηση σεμιναρίων υποκριτικής στο Harvard.

Σαν Παρθένος με τον κυβερνήτη της Ερμή στον Ζυγό σε εξάγωνο με Δία, η ικανότητα να αποστηθίζει τους ρόλους της με κάθε λεπτομέρεια είναι μοναδική, ενώ ο χειρισμός του λόγου γίνεται εύκολα εντυπωσιακός.

Το διπλωματικό ταλέντο αυτής της όψης της χάρισε το πτυχίο της Νομικής, αλλά η Σελήνη στον Λέοντα σε σύνοδο με Άρη την έσπρωξε σε ακόμα πιο άμεσες δραστηριότητες, όπως η υποκριτική.

**Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!**

Η παρουσία και της Αφροδίτης στον Λέοντα σφράγισε την πορεία της ζωής της προς στο καλλιτεχνικό σανίδι, λατρεύοντας να εντυπωσιάζει και να δημιουργεί θεατρικές στιγμές στη ζωή. Η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα κάνει ακόμα πιο έντονη την αναζήτηση μιας καλλιτεχνικής δραστηριότητας, φτάνοντας μέχρι το Harvard, για να εκτονώσει τις τεράστιες δημιουργικές της ανάγκες.

Η αρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα εντείνει ακόμα περισσότερο τον καλλιτεχνικό της οίστρο, οδηγώντας την στο χορό και στο τραγούδι.

Η ίδια δηλώνει σουρεαλίστρια και στη ζωή της, δεν θα μπορούσε άλλωστε να ήταν αλλιώς με σύνοδο Δία – Ουρανού στον Τοξότη.

Η ερμηνεία της που είναι τόσο αποδεκτή και πολυσυζητημένη, μέσα από ένα καθαρά σουρεαλιστικό σενάριο, συναντά τις δικές της μνήμες και αναζητά περισσότερη εμπειρία.

Είναι σαφές ακόμα και αν δεν γνωρίζουμε τον ωροσκόπο της, πως η Νάντια Κοντογιώργη είναι γεννημένη για να υπηρετεί την τέχνη, διαθέτοντας γνήσια στόφα καλλιτέχνη.

Με 3 χαρακτηριστικούς πλανήτες στον Λέοντα δεν είναι τυχαίο που λατρεύει τα musical και ονειρεύεται να παίξει σε πολλά.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μαζί με τη σύνοδο Δία – Ουρανού, μπορεί να την ανεβάσει ψηλά, μπορεί όμως να την προσγειώσει και απότομα, γεγονός που μάλλον δεν έχει μάθει να αντιμετωπίζει, λόγω της ανορθόδοξης φύσης της.

{youtube}Fe6kIHL1ccE{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved