Οι «πλαστικές» δίδυμες από την Αυστραλία που μοιράζονται ακόμα και τον ίδιον άντρα

Ξόδεψαν περισσότερα από 150.000 ευρώ σε επεμβάσεις για να γίνουν σαν δύο σταγόνες νερού.

Οι «πλαστικές» δίδυμες από την Αυστραλία που μοιράζονται ακόμα και τον ίδιον άντρα

Δίδυμες αδελφές που γεννήθηκαν με διαφορά ενός μόλις λεπτού μπορεί να μοιράζονται τα πάντα στη ζωή τους, από τον ίδιο ...άνδρα, τον ίδιο λογαριασμό στο Facebook μέχρι και το ίδιο αυτοκίνητο, αλλά αποφάσισαν να εξαλείψουν και οποιαδήποτε φυσική διαφορά υπήρχε μεταξύ τους. Οι 28χρονες Λούσι και Άννα Ντεσίνκ από την Αυστραλία ξόδεψαν περισσότερα από 150.000 ευρώ σε αισθητικές επεμβάσεις στα στήθη, τα χείλη και τα μάτια με σκοπό να γίνουν απόλυτα όμοιες.

Οι δύο αδελφές από το Περθ της Αυστραλίας περνούν κάθε λεπτό της ημέρας μαζί, αλλά έχουν αποφασίσει να περνούν μαζί και τις νύχτες καθώς μοιράζονται τον ίδιο άνδρα, έναν νεαρό ηλεκτρονικό. Σύμφωνα με την Daily Mail οι αδελφές Ντεσίνκ θεωρούν απολύτως φυσιολογικό να μοιράζονται τον ίδιο άνδρα καθώς υποστηρίζουν πως έχουν τα ίδια ακριβώς γούστα. «Το θεωρούμε απόλυτα φυσιολογικό. Όταν κάνουμε σeχ είμαστε και οι τρεις μας στο κρεβάτι και όταν βγαίνουμε ραντεβού βγαίνουμε πάντα και οι τρεις μαζί» ανέφερε η Άννα Ντεσίνκ.

Οι δύο αδελφές υποστηρίζουν πως ούτε οι γονείς τους δεν μπορούσαν να τις ξεχωρίσουν, καθώς η μοναδική διαφορά που είχαν πριν τις αισθητικές επεμβάσεις, ήταν μια μικρή ουλή που είχε η Άννα στο μέτωπο έπειτα από ένα ατύχησα στο μπάνιο τους σπιτιού τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved