Χρήστος Χολίδης και Χριστίνα Μουστάκα: Το παρορμητικό σμίξιμο Καρκίνου – Ζυγού

Στροφή 180 μοιρών για τον συμπαθή τραγουδιστή, διατηρώντας όμως το επίπεδο αισθητικής ψηλά

Χρήστος Χολίδης και Χριστίνα Μουστάκα: Το παρορμητικό σμίξιμο Καρκίνου – Ζυγού


Μετά τον χωρισμό του με την Σκορπιό, Δούκισσα Νομικού, είχε δηλώσει πως είναι έτοιμος για τον μεγάλο έρωτα.
Μετά και τις προσπάθειες της Υδροχόου Μαρίας Μπεκατώρου να ξανασμίξουν κι ύστερα από διάφορα δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν στις διάφορες εμφανίσεις του έχοντας στο πλευρό του διάφορες ξανθιές που έμοιαζαν στην πρώην του, ήρθε η ώρα να συμβεί και το ουσιαστικό.
Η όμορφη Ζυγός πρώην παρουσιάστρια του «Ράδιο Αρβύλα» Χριστίνα Μουστάκα, σε μια κάθοδο από τη Θεσσαλονίκη, πήγε να πιει τον καφέ της στην καφετέρια που διατηρεί εκείνος στο Παλαιό Φάληρο και από εκείνη τη στιγμή τον απολαμβάνουν παρέα στο σπίτι του στη Βούλα.
Αυτά λένε τα δημοσιεύματα της Real news, που έχει αποδειχτεί πως ξετρυπώνει έγκυρα ανάλογα περιστατικά.
Στροφή 180 μοιρών για τον συμπαθή τραγουδιστή, που από την ξανθιά, ατσαλάκωτη και ντελικάτη Δούκισσα στράφηκε στη μελαχρινή, προκλητική και χυμώδη Χριστίνα, διατηρώντας πάντα το επίπεδο αισθητικής ψηλά.
Η αντίθεση του Πλούτωνα με τον Ήλιο του το 2013 συνέβαλε στο χωρισμό του και τώρα που τα δύσκολα πέρασαν, δικαιούται να κάνει και τις βαρυσήμαντες δηλώσεις του, νιώθοντας αναγεννημένος.
Με την Αφροδίτη και τον Άρη στους Διδύμους χρειάζεται δίπλα του μια γυναίκα που να του δίνει την αίσθηση πως όλα ρέουν χωρίς εξαναγκασμούς, αλλά η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα χρειάζεται προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις χειραγωγήσεις.
Την ίδια προσοχή χρειάζεται και το τετράγωνο Άρη – Κρόνου με την ανασφάλεια που δημιουργεί, κάνοντας τα πράγματα περίπλοκα στην ερωτική του ζωή.
Ωστόσο σαν Καρκίνος με Σελήνη στην Παρθένο, το τελικό ζητούμενο είναι μια ζεστή και μόνιμη αγκαλιά, παρ' όλες τις λεπτομερείς αντιφάσεις του χαρακτήρα του, που εντείνει και ο ωροσκόπος στον Τοξότη.
Αντίθετα με την Χριστίνα Μουστάκα, που σαν Ζυγός με Σελήνη στον Λέοντα η αυτοπεποίθηση ξεχειλίζει και η αίσθηση πως μπορεί να έχει αυτό που θέλει δεν την εγκαταλείπει εύκολα.
Λαμβάνοντας υπόψη και τον Άρη στον Κριό σε εξάγωνο με τον Δία, είναι πάντα έτοιμη να διεκδικεί αυτά που θέλει ώσπου να τα κατακτήσει, με αστείρευτη μάλιστα ενέργεια.
Το γεγονός βέβαια πως ο Ήλιος της στον Ζυγό βρίσκεται σε μοίρες που βάλλονται σκληρά αυτή την εποχή, είναι μια ένδειξη πως θα πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στις σχέσεις της.
Πρόκειται λοιπόν για ένα ζευγάρι που οι αντιθέσεις μεταξύ τους, όσο πιθανό είναι να τους συμπληρώσουν, άλλο τόσο πιθανό είναι να τους φέρουν σε αδιέξοδο κάποια στιγμή.
Η αναμφισβήτητη έλξη μεταξύ τους λόγω των τετραγώνων του Ήλιου τους αλλά και του τετραγώνου του Άρη εκείνου με την Αφροδίτη εκείνης, είναι αρκετή για το ξεκίνημα, από το οποίο δεν λείπουν και οι θετικές επιρροές.
Το σίγουρο είναι πως Άρης και Ουρανός με τις όψεις που σχηματίζουν στη συναστρία τους, δεν θα τους αφήσουν να πλήξουν, έχοντας βρει και ο ένας και ο άλλος κάτι διαφορετικό για τα ως τώρα δεδομένα τους.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved