ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Η απίστευτη ιστορία του Patrick που γύρισε απ'τους νεκρούς...

Η ιστορία του Patrick προκαλεί συγκίνηση αλλά ταυτόχρονα και οργή...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Η απίστευτη ιστορία του Patrick που γύρισε απ'τους νεκρούς...

Η κακοποίηση των ζώων δεν έχει εθνικότητα. Ούτε όμως και η ευαισθησία και η υπερπροσπάθεια των ανθρώπων να δώσουν ξανά ζωή σ' ένα φαινομενικά καταδικασμένο ζώο που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον ίδιο τον κηδεμόνα του.

Όλα συνέβησαν στην πόλη του Νιούαρκ στις ΗΠΑ όταν η Kisha Curtis, μόλις 27 ετών, άφησε τον σκύλο της (ενός έτους pit bull) νηστικό και όταν πια έγινε σκελετωμένος και αδύναμος τον έκλεισε σε μια πλαστική σακούλα και τον πέταξε από τον ειδικό αγωγό που είχε το διαμέρισμα της στον δέκατο ένατο όροφο, μέσω του οποίου πέταγε και τα σκουπίδια της που κατέληγαν σ΄ έναν σκουπιδοτενεκέ στο υπόγειο της πολυώροφης πολυκατοικίας της.

Ο σκυλάκος ήταν ζωντανός μέσα στα άψυχα σκουπίδια όμως δεν μπορούσε να αντιδράσει ούτε να γαβγίσει για να σώσει έστω και την τελευταία στιγμή την ζωή του.

Για καλή του όμως τύχη ο υπάλληλος που κατέφθασε στο υπόγειο της πολυκατοικίας για να μαζέψει τα σκουπίδια αντιλήφθηκε το μικρό pit bull λίγο πριν οδηγήσει τον σκουπιδοτενεκέ στον συμπιεστή του απορριμματοφόρου.

Αμέσως ειδοποίησε μία φιλοζωική Οργάνωση η οποία έσπευσε στο σημείο και έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον σκύλο.

Του έγινε μετάγγιση αίματος, του χορηγήθηκε ορός και τον σκέπασαν με θερμαντικές κουβέρτες για την θερμοκρασία.
Το σκυλί βρέθηκε τόσο κακοποιημένο, ώστε τα κόκκαλα του προεξείχαν από το δέρμα του και δεν είχε θερμοκρασία σώματος.

Οι κτηνίατροι είπαν πως θα είχε πεθάνει μέσα σε 6 έως 12 ώρες, αν δεν είχε λάβει ιατρική περίθαλψη. Το σκυλί, αργότερα ονομάστηκε Patrick, γιατί ζωντάνεψε την νύχτα, στην γιορτή του Αγίου Πατρικίου.

Η ιστορία του Patrick συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Δημιουργήθηκε μία σελίδα στο Facebook γι' αυτόν και οι ζωόφιλοι έστειλαν πάνω από 20 χιλιάδες δολάρια για να συμβάλουν στα έξοδα της ιατρικής του περίθαλψης.

Η Kisha Curtis καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση, σε πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων δολαρίων και σε κοινωνική εργασία 30 ημερών για την αποτρόπαια πράξη της.

Ο Patrick, είναι πια ένας υγιέστατος σκύλος και ζει ευτυχισμένος και χαρούμενος μαζί με την νέα του οικογένεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved