Αλέξης Γεωργούλης – Τόνια Σωτηροπούλου: Το ζευγάρι της Αφροδίτης

Από τις φαντασμαγορικές πόλεις που ζούσαν, βρέθηκαν στο Γκάζι να μοιράζονται φιλιά και αγκαλιές.

Αλέξης Γεωργούλης – Τόνια Σωτηροπούλου: Το ζευγάρι της Αφροδίτης


Εκείνη μια εντυπωσιακή και χαμηλών τόνων Ταύρος, εκείνος ένας γοητευτικός και ευγενικός Ζυγός.
Γνωρίστηκαν το 2006 και έπειτα εκείνη μετακόμισε στο Λονδίνο και εκείνος στο Los Angeles.
Να όμως που το πλήρωμα του χρόνου τους έφερε ξανά μαζί, γνωρίστηκαν καλύτερα και από τις φαντασμαγορικές αποδημητικές πόλεις που ζούσαν, βρέθηκαν στο Γκάζι να μοιράζονται φιλιά και αγκαλιές.
Η Ουράνια και η Πάνδημος Αφροδίτη ένωσε τις δυνάμεις τους και ο ταλαντούχος ηθοποιός με το όμορφο μοντέλο και ηθοποιό, είναι πλέον ζευγάρι.
Ο φωτογραφικός φακός της Real life, ακολούθησε τα βέλη του έρωτα, απαθανατίζοντάς τους σε τρυφερές στιγμές.
Για τον Αλέξη Γεωργούλη αυτό το ξεκίνημα έρχεται σε ένα όχι εύκολο διάστημα της ζωής του, εφόσον ο Ήλιος του στον Ζυγό βάλλεται από του διελαύνοντες Ουρανό και Πλούτωνα και τον επόμενο μήνα θα δεχτεί και τα πυρά του Άρη και του Δία.
Από κοντά και ο Άρης του στον Ζυγό, δεν θα μείνει ανέπαφος από το πλανητικό γίγνεσθαι.
Παράλληλα ο ωροσκόπος του στον Σκορπιό αλλά και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Ζυγό, έχουν ταλαιπωρηθεί τα προηγούμενα χρόνια από αιχμηρές βολές.
Η Τόνια Σωτηροπούλου σαν Ταύρος με Σελήνη στον Ταύρο και αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα, αντιμετώπισε πριν λίγους μήνες τα πυρά του Κρόνου, τερματίζοντας τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Ο Δίας της όμως στον Κριό, σε μοίρα που αυτό το διάστημα ενεργοποιείται εντυπωσιακά, την κάνει να ξεπερνά τα όρια και τους δισταγμούς και να αφήνεται ξανά σε μια νέα σχέση, υπερεκτιμώντας τις καταστάσεις.
Παρόλο που σαν Ταύρος ξέρει να κρατάει καλά τα πόδια της στη γη, η Αφροδίτη στον Κριό και ο Άρης στους Διδύμους, είναι πάντα διαθέσιμοι για νέα ξεκινήματα χωρίς αναστολές.
Αν και στη μεταξύ τους συναστρία δεν είναι πολλά αυτά που υπόσχονται τη μακροβιότητα της σχέσης, ο έβδομος οίκος εκείνου στον Ταύρο και ο ωροσκόπος του στον Σκορπιό, έλκονται πολύ από την όμορφη Ταύρο και τη Σελήνη της.
Αν και ο ωροσκόπος της που δεν γνωρίζουμε, μπορούσε να φωτίσει και άλλες πτυχές, θα είχαμε περισσότερους λόγους να ελπίζουμε για μια ευτυχή πορεία.

Προς το παρόν ο ενθουσιασμός είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο, ευχόμενοι όλα να πάνε καλά και για τους δύο.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved