Ο Δίδυμος Τριαντάφυλλος και η δυσαρέσκειά του για τη μίμηση του Κώστα Δόξα

Όπως εξέφρασε στο Facebook και στην τηλεόραση, ήταν υπερβολικός και εν ολίγοις τον διακωμώδησε

Ο Δίδυμος Τριαντάφυλλος και η δυσαρέσκειά του για τη μίμηση του Κώστα Δόξα

Στο προχθεσινό «Your face sounds familiar» είδαμε και πάλι μια σειρά προσπαθειών μίμησης καλλιτεχνών που δεν θα την κρίνουμε, διότι δεν είναι αυτό το θέμα.

Είδαμε τον Κριό, Σταμάτη Κόκοτα, να τηλεφωνεί για να συγχαρεί τον έτερο Κριό, Γιάννη Σαββιδάκη, για τη μίμησή του και να εκφράσει τη χαρά του, σε αντίθεση με τον Δίδυμο Τριαντάφυλλο, που δεν χάρηκε και τόσο από την προσπάθεια του Ζυγού Κώστα Δόξα.
Κι ενώ οι φωτιές σιγόκαιγαν αρμονικά και μέσα στην αβρότητα, οι αέρες φούντωσαν καθώς ο Τριαντάφυλλος εξέφρασε σήμερα στο facebook και στην τηλεόραση τη δυσαρέσκειά του.
Δεν είχε πρόβλημα τόσο με τη μίμηση και τις υπερβολικές κινήσεις, αλλά με τις κακίες και τα σχόλια του Κώστα Δόξα και του έτερου Δίδυμου Τάκη Ζαχαράτου, μετά το τραγούδι.
Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν που ενσαρκώθηκε από τον Κώστα Δόξα στο τραγούδι που τον έκανε γνωστό στα 17 του χρόνια «Βλέπω κάτι όνειρα», θεώρησε πως ο συνάδελφος ήταν υπερβολικός και πως εν ολίγοις διακωμώδησε την τότε παρουσία του.

Μα τι να κάνει Ζυγός άνθρωπος με τη Σελήνη στον Κριό; Να μην ενθουσιαστεί και να μην τον συνεπάρει το ρεύμα; Και την προδιάθεση του Ήλιου σε σύνοδο με Ποσειδώνα να επηρεάζεται από το περιβάλλον, πώς να την παλέψει; Υπερέβαλλε λίγο περισσότερο, ήταν και η Πανσέληνος, βάλε και τους διελαύνοντες Δία, Ουρανό και Πλούτωνα να μαρκάρουν τον Ήλιο του στενά, το έριξε έξω λίγο παραπάνω.

Από την άλλη και ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος «παρασύρθηκε» αρκετά στα όσα είπε στην πρωινή εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη αλλά και στα όσα έγραψε.
Δεν πήρε λέει τηλέφωνο τον φίλο του Κώστα Δόξα γιατί δεν κάνει παράπονα σε κανέναν δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, αλλά πετάει το καρφί στην τηλεόραση πως πάντα ήθελε ο Δόξας να γίνει Τριαντάφυλλος για 2- 3 ώρες και το έκανε.
Επιπλέον ποζάρει στο facebook με το νέο του look μετά από πολλά χρόνια, γράφοντας « κάνε με τώρα αν μπορείς», εννοώντας προφανώς να μιμηθεί το ατσάλινο από τα βάρη σώμα.
Ο Τριαντάφυλλος που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει με τον Ερμή στους Διδύμους σε σύνοδο ιδιομοιρίας με τον Δία και σε αντίθεση με Ποσειδώνα, τα έχει μπερδέψει στο μυαλό του διότι δεν θέλησε να φανεί στα ίσια το πόσο ενοχλήθηκε.
Και που την πας και τη Σελήνη του στον Λέοντα καθότι υπάρχει έλλειψη σεβασμού σε ένα ιστορικό τραγούδι;
Για να μην φτάσω και στη σύνοδο Αφροδίτης – Άρη στον Ταύρο σε τετράγωνο με Κρόνο, που κάθε ανασφάλεια γίνεται αυτόματα αιχμηρό βέλος, αλλά με μέτρο.
Τι να πω και τι να ομολογήσω για αυτή τη ματαιόδοξη σκηνή ζηλοτυπίας; Θα περιοριστώ στην έλλειψη χιούμορ, που η χθεσινή επιρροή της Πανσελήνου δεν βοηθούσε να παραχθεί, ακόμα και αν υπήρχε.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved