Your face sounds familiar 2: Καλό αλλά όχι καλύτερο

Πρεμιέρα για δεύτερη χρονιά του show του AΝΤ1 και η τηλεθέαση έφερε χαμόγελα στο κανάλι, μιας και άγγιξε το 50%.

Your face sounds familiar 2: Καλό αλλά όχι καλύτερο

Φέτος, στην παρέα των περσινών κριτών τον ηθοποιό Γεράσιμο Γενατά αντικατέστησε ο ταλαντούχος Δίδυμος Τάκης Ζαχαράτος, που έρχεται και συμπληρώνει την επίσης Δίδυμο και διπλανή του στο πάνελ Κατερίνα Γκαγκάκη, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου.

Η Ζυγός, Μπέσυ Μάλφα, εξακολουθεί να δίνει έμφαση στην αισθητική και την κίνηση των διαγωνιζόμενων και ο Ταύρος, Αλέξανδρος Ρήγας, πάντα εύστοχος, γειώνει τις φανφάρες και τους δισταγμούς των διπλανών του.
Όσο για την Υδροχόο παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου, για άλλη μια φορά δικαιώνει την προτίμηση που της έδειξε το κανάλι, με το μπρίο, τη γλυκύτητα και το άνετο στυλ της.

Ωστόσο, παρά την επικράτηση των ζωδίων του αέρα που είναι τα ιδανικά για τέτοιου είδους επικοινωνιακά shows, κάτι στην όλη ατμόσφαιρα δεν κολλούσε, πάνω από όλα αισθητικά.
Να έφταιγε ο διάκοσμος, να έφταιγε το φόρεμα της Μαρίας Μπεκατώρου που έμοιαζε με περίσσευμα από πατρόν για μπομπονιέρες, με προσθήκη «ό, τι μου έχει μείνε», να έφταιγε η εισαγωγή της μίμησης του Τάκη Ζαχαράτου σε αποτυχημένη Άννα Βίσση ή η έλλειψη ηχηρών ονομάτων;

Μπορεί ακόμα να έφταιγε ο φευγάτος Ερμής στον Υδροχόο που δεν μπόρεσε να εκφραστεί λόγω της πίεσης του τετραγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο, αντικρίζοντας μέτριες μιμήσεις και καθόλου ευφάνταστες, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, όπως αυτή της Διδύμου Μπέτυς Μαγγίρα σε Diana Ross.
Ό, τι και να έφταιγε τα νούμερα της πρεμιέρας ήταν ικανοποιητικότατα, αλλά το θέμα είναι για πόσο ακόμα, καθώς το Mega ετοιμάζει μεγάλη αντεπίθεση Λεόντων, αποφασισμένο να επικρατήσει και μάλιστα σε φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.
Πολύ καλός ο Παρθένος, Παντελής Καναράκης σαν Χρηστάκης, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση, με τον ωροσκόπο στον Λέοντα να του δίνει μεγάλη αίγλη σαν performer, αλλά και η Κριός, Σοφία Κουρτίδου, στην τρίτη θέση σαν Νατάσα Μποφίλιου, αν και το παράκανε στα φωνητικά.
Νικητής ο Λευτέρης Ελευθερίου σαν Σάκης Ρουβάς, που το ζώδιό του παραμένει άγνωστο, από τα λίγα άγνωστα πλέον γύρω από αυτόν.
Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι είναι οι Τοξοτίνες, Βανέσα Αδαμοπούλου και Σοφία Βόσσου, ο Ζυγός Κώστας Δόξας, η Ταύρος Ελευθερία Ελευθερίου, ο Λέων Άρης Πλασκασοβίτης και ο Κριός Γιάννης Σαββιδάκης.
Η συντριπτική πλειοψηφία των ζωδίων του αέρα και της φωτιάς, μας αφήνει μια ελπίδα να δούμε προσεχώς εντυπωσιακές εμφανίσεις, αλλά το σίγουρο είναι πως μια προσπάθεια ανανέωσης του περιβάλλοντα χώρου, δεν θα ήταν κακή ιδέα.

Εντάξει, καταλαβαίνουμε πως το κόστος είναι χαμηλό, ο Δίας εμπλέκεται σε κόντρες με Ουρανό και Πλούτωνα και κρατάνε μικρό καλάθι, ο ανάδρομος Άρης δεν βοηθά σε τολμηρές επενδύσεις, αλλά οι τηλεοπτικές Κυριακές πρέπει να χρωματίζονται όσο το δυνατόν περισσότερο, για να καλύπτουν την ανία τους.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved