Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η Δίδυμος και οι συχνές μετακομίσεις της

Ένα χρόνο μετά τον ANT1 μετακομίζει και πάλι, αυτή τη φορά στον Alpha

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η Δίδυμος και οι συχνές μετακομίσεις της

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha που δημοσιεύτηκε μόλις χθες, επιβεβαιώνει την μεταγραφή της παρουσιάστριας στο κανάλι, η οποία θα παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή «Happy Day στον Alpha», από 17 Μαρτίου και από τις 8.00 έως τις 10.00.

Σχεδόν ένα χρόνο πριν μετακόμιζε από την απογευματινή ζώνη του ANT1 στην πρωινή, με την εκπομπή «Fthis», απέναντι από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο Mega, διανύοντας τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Ένα χρόνο αργότερα μετακομίζει και πάλι, αυτή τη φορά σε άλλο κανάλι, ενώ είναι και πάλι κοντά στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Από μετακομίσεις συνηθισμένη με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή στους Διδύμους στον 3ο οίκο και μάλιστα ευπρόσδεκτες με το παραπάνω.
Με ωροσκόπο στους Ιχθύες και τον κυβερνήτη του ζωδίου της Ποσειδώνα σε σύνοδο με το μεσουράνημα, αλλά και έναν υπερτονισμένο 7ο οίκο που τονίζει την κοινωνική της άνεση, η επιτυχία στην καριέρα της είναι αναμφισβήτητη.
Επιπλέον σαν Δίδυμος με Ερμή στους Διδύμους και στον οίκο των Διδύμων είναι αρκούντος επικοινωνιακή και ευέλικτη για τα media.
Μαζί της θα είναι η Κριός, Ελένη Τσολάκη, που γνωρίσαμε από την καλοκαιρινή μεσημεριανή εκπομπή του Alpha «ΠΑΙΔΕΣ».
Άλλες δυο συνεργάτιδες θα συνοδεύουν τις δύο κυρίες, αλλά ακόμα παραμένουν άγνωστα τα ονόματά τους.
Ο αστρολογικός συνδυασμός πάντως είναι ήδη επιτυχημένος, εφόσον πρόκειται για ένα αρμονικό ντουέτο Δίδυμου – Κριού με ωροσκόπους Ιχθύ και Καρκίνο αντίστοιχα.
Δεν τους λείπει το ταλέντο, η δροσιά, η ομορφιά, η χάρη και το χαμόγελο, που κάνουν και τις δύο συμπαθείς και άκρως τηλεοπτικές παρουσίες.
Όσο για την Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ακόμα πολλές διαδρομές στην καριέρα της, που ο καλλιτεχνικός ωροσκόπος και ο κυβερνήτης του στον 10ο οίκο, μπορούν να τη διανθίζουν συνεχώς με έμπνευση και ευρηματικότητα, για το τι θέλει πραγματικά το κοινό.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved