Νίκος Μουτσινάς: Ο Παρθένος πληρώνει την επικριτική του στάση;

Οι πληροφορίες που μεταδίδονται μιλάνε για σταριλίκια, τερτίπια και συμπεριφορές χολιγουντιανού σταρ

Νίκος Μουτσινάς: Ο Παρθένος πληρώνει την επικριτική του στάση;

Το κανάλι της Κάντζας που φιλοξενεί δύο εκπομπές του Νίκου Μουτσινά, αποφασίζει σήμερα για τη διακοπή ή όχι της συνεργασίας μαζί του.
Μετά την ολοκλήρωση των βραδινών εκπομπών του στο «Νικ ο κλοκ» ούτε λόγος δεν έγινε για συνέχεια, ενώ και η παρουσία του στη μεσημεριανή εκπομπή «ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ» είναι πλέον αμφίβολη.
Οι πληροφορίες που μεταδίδονται μιλάνε για σταριλίκια, τερτίπια και συμπεριφορές χολιγουντιανού σταρ, που έχουν εκνευρίσει πάρα πολύ τόσο τον ιδιοκτήτη του Alpha, όσο και άλλους υπεύθυνους.

Η αλήθεια είναι πως η πρόκληση εκνευρισμού στους άλλους είναι ικανότητα για τον Νίκο Μουτσινά, που σαν Παρθένος με ωροσκόπο Ιχθύ, με Ήλιο σε σύνοδο με Ερμή στην Παρθένο και Σελήνη στους Διδύμους, μπορεί κάλλιστα να εκτοξεύει έξυπνες ατάκες αλλά ανώφελα εξυπναδίστικες και με ανεπιθύμητες προεκτάσεις.
Η παρουσία της συνόδου Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο στον 6ο οίκο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κυβερνήτη του ωροσκόπου, αποσαφηνίζει πλήρως πως ο άνθρωπος αυτός κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσει προβλήματα στη δουλειά του λόγω και της κόντρας που φέρει ανάμεσα στη λογική και στην ευαισθησία.
Η Σελήνη του στους Διδύμους άκρως επικοινωνιακή στον 3ο οίκο, του έδωσε ευκαιρίες να αναρριχηθεί στον κόσμο των media και η Αφροδίτη στον Λέοντα στον 5ο οίκο να ξεδιπλώσει και τις υποκριτικές του ικανότητες.

Από τη μία αφοπλιστικά διαχυτικός και εκκεντρικός με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και από την άλλη υπερβολικά άτολμος και ανεπαρκής με τη σύνοδο Άρη – Δία στον Καρκίνο.
Από τη μία ευαίσθητος και ρομαντικός με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, από την άλλη αλαζόνας και επικριτικός με το τετράγωνο του Ποσειδώνα με Ήλιο και Ερμή και επίμονα σνομπ, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα.
Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ο Κρόνος στον Λέοντα στον 6ο οίκο, που τον κάνει να δουλεύει σκληρά και αυτή τη στιγμή ο διελαύνων Κρόνος από τον Σκορπιό σε ακριβέστατη δυσαρμονική όψη έχει τον πρώτο λόγο για το εργασιακό του μέλλον, το οποίο δεν προβλέπεται ευοίωνο και από τις προόδους που συντελούνται.
Φυσικά με ένα ωροσκόπιο σαν το δικό του, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρει την άκρη του και όπως λένε οι φήμες ήδη επενδύει στη φίλη του Ζέτα Μακρυπούλια και στην πορεία της στο Mega.
Ό, τι και αν ακολουθήσει πάντως, το βέβαιο είναι πως αυτό το μόνιμο υφάκι και η νοοτροπία του «θάβω για να εντυπωσιάσω» περισσότερο ενοχλεί παρά έλκει και δεν είναι τυχαίο πως όλοι οι παρουσιαστές που δεν τα κουβαλάνε, κρατάνε τα νούμερα της τηλεθέασης.
Γιατί όπως και να το κάνουμε, κανείς δεν επιθυμεί ένα λεμόνι μέσα στη βυσσινάδα του!

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved