Σάκης Μπουλάς: Ο Ζυγός ταξιδεύει πλέον στην αιώνια χαρά

Ο Σάκης Μπουλάς γεννήθηκε στις 25/9/1954 στο Κιλκίς κι όχι στις 11/3 όπως αναφέρεται στο διαδίκτυο

Σάκης Μπουλάς: Ο Ζυγός ταξιδεύει πλέον στην αιώνια χαρά

Η είδηση του θανάτου του έσκισε το πρωινό μας ενώ η ανακοίνωση του νοσοκομείου Υγεία επεσήμαινε πως έφυγε από τη ζωή με αξιοπρέπεια και γενναιότητα.

Στο πλευρό του μέχρι την ύστατη στιγμή η σύντροφός του, ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα, με την οποία μοιράζονταν τον τελευταίο καιρό τις χαρές και τις πίκρες.
Ο αγαπημένος Σάκης Μπουλάς από όλες τις ηλικίες και από διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες, αφήνει πίσω του πολλές αναμνήσεις και πάνω απ όλα την έντονη παρουσία που είχε στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μεγάλες διαδρομές κοντά στον Θάνο Μικρούτσικο, αλησμόνητες βραδιές στο «Αχ Μαρία», αμέτρητες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές.
Ένας προσωπικός δίσκος το 1986 που επισφράγισε τις τελευταίες στιγμές ανεμελιάς και τρέλας, μιας ολόκληρης γενιάς. Έπειτα, πάντα απολαυστικός στις τηλεοπτικές σειρές που πρωταγωνιστούσε, ιδιαίτερα ως Παυλίτος του 50 - 50 και μάχιμος πάνω στη μουσική σκηνή με τα φιλαράκια του.
Καλλιτέχνης πάνω απ' όλα, φιλικός, ζεστός με άπλετο χιούμορ και τα δικά του πάθη που όπως έλεγε ήταν οι γυναίκες και το ποτό. Ο Σάκης Μπουλάς γεννήθηκε στις 25/9/1954 στο Κιλκίς και οφείλουμε να αναφέρουμε πως η ημερομηνία που αναγράφεται στο διαδίκτυο, αυτή της 11ης Μαρτίου, είναι λανθασμένη.
Αφιερώθηκε σε όλα εξίσου, με την Αφροδίτη, κυβερνήτη του ζωδίου του, στον Σκορπιό, να κινεί τα νήματα του πάθους σε αρμονική όψη με τον Άρη στον Αιγόκερω, να τονίζει τη λίμπιντο υποχρεωτικά και σταθερά.

Παραγκωνίζοντας φανερά τη Σελήνη στην Παρθένο και τις αναστολές της, το τρίγωνο με τον Άρη τον υποκινούσε προς οτιδήποτε προκαλούσε την ενεργητικότητά του.
Σαν Ζυγός επιδίωκε πάντα τη συντροφικότητα, αλλά δεν έφτασε ποτέ στον γάμο λόγω της ανεξάρτητης φύσης του, ίσως και της συνείδησης που έλεγε πως δεν μπορούσε να είναι πιστός σε μία και μόνο σύντροφο.
Η σύνοδος Δία – Ουρανού εκφράστηκε μέσα από τον τρόπο ζωής του με αρκετές εκκεντρικές εκφάνσεις και την αίσθηση του ασυμβίβαστου.
Με τον Ερμή στον Ζυγό σε ακριβέστατο εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα γίνονταν χαρισματικός στην επικοινωνία του με τους άλλους, εξαπολύοντας ένα αφοπλιστικό χιούμορ, ελεγχόμενο, ακομπλεξάριστο χωρίς εμπάθεια και πάνω απ΄όλα καλλιτεχνικά δοσμένο.

Το τετράγωνο του Ερμή με τη σύνοδο Δία – Ουρανού, επιβεβαιώνει πως ο άνθρωπος αυτός είχε μια αστείρευτη διανοητική ενέργεια που μόνος σκοπός της ήταν η επέκταση και η ανατροπή.

Καλό του ταξίδι με όσες εμπειρίες κυνήγησε και απέκτησε και με όσες όμορφες αναμνήσεις μας αφήνει.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved