Η Ζέτα Μακρυπούλια και η συνάθροιση των Λεόντων στο Mega

Η εκθαμβωτική Λιονταρίνα με ωροσκόπο Ζυγό και Σελήνη στους Διδύμους αποτελεί το ιδανικό πακέτο για τηλεοπτικές επιτυχίες.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και η συνάθροιση των Λεόντων στο Mega

Μετά την ανακοίνωση του Mega για την παρουσίαση του νέου παιχνιδιού του με τίτλο «Celebrity Game Night» από τη Λιονταρίνα Σμαράγδα Καρύδη και την πυρετώδη ετοιμασία της νέας σειράς από τον Λέοντα Γιώργο Καπουτζίδη, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για την άλλη Λιονταρίνα Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία την καλωσορίζει στο κανάλι.

Το καλωσόρισμα της αγαπητής παρουσιάστριας ήταν πράγματι θερμό και όπως όλα δείχνουν και από τις δηλώσεις της, πρόκειται για ένα συμβόλαιο που θα έχει πολλές προοπτικές.
Η εκθαμβωτική Λιονταρίνα με ωροσκόπο Ζυγό και Σελήνη στους Διδύμους αποτελεί το ιδανικό πακέτο για τηλεοπτικές επιτυχίες, λόγω του ότι το αστρολογικό αυτό κοκτέιλ την κάνει αρκούντως δυναμική, λαμπερή, γλυκιά, ευγενική και άκρως επικοινωνιακή.

Η εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει αρχικά, είναι το μουσικό show «Just the two of us», που πρόκειται να προβληθεί τον Μάρτιο.
Η ημέρα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα πρόκειται να αρχίσει ημέρα Κυριακή, απέναντι από το «Υour face sounds familiar» του Ant-1.
Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος αν τα δύο κανάλια αποφασίσουν να κονταροχτυπηθούν με δύο ενδιαφέροντα μουσικά show.
Το μπαλάκι φυσικά πάει και πάλι στο κοινό, πάνω στο τερέν της τηλεθέασης.

Απέναντί της η Ζέτα Μακρυπούλια θα έχει και το απέναντί της ζώδιο, που αντιπροσωπεύει η συμπαθής Υδροχόος, Μαρία Μπεκατώρου, που έχει ριζώσει για τα καλά στο κανάλι του Αμαρουσίου.
Όσο για τον γυρισμό της Ζέτας στα παλιά της λημέρια η Αφροδίτη της στην Παρθένο φροντίζει πάντα για τον άψογο επαγγελματισμό και από τον 12ο οίκο κρατάει καλά κρυμμένα χαρτιά, διατηρώντας τις καβάτζες της.

Η παρουσία και του Άρη στην Παρθένο σε σύνοδο με την Αφροδίτη, ντύνει την εικόνα της με μεγάλη προσοχή χωρίς να αφήνει περιθώρια για εκτροχιάσεις.
Ακόμα και τα υπονοούμενα δεν ξεπερνούν σε καμία περίπτωση το μέτρο, αναδύοντας μια πρόκληση που δεν μπορεί τελικά να την ενοχοποιήσει.
Ο Δίας στον Καρκίνο στον 10ο οίκο της καριέρας σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες θέσεις και όψεις, της έχει χαρίσει μεγάλη αναγνώριση και αποδοχή και αυτή τη στιγμή η διέλευσή του από τον οίκο της καριέρας της, ανοίγει πολλούς δρόμους μπροστά της.

Το αποκορύφωμα θα έρθει τον Ιούνιο του 2014 με τη σύνοδο του διελαύνοντα Δία με τον Δία της, εξασφαλίζοντας πιθανότατα την επιτυχία και την επόμενη σεζόν.
Εν αναμονή λοιπόν του show που θα εστιάσει τα μηχανάκια της AGB και παράλληλα θα μετρήσει για άλλη μια φορά τις δυνάμεις της.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved