Meryl Streep: Η γλυκιά Καρκίνος που αμείβεται ακόμα σαν άνδρας

Αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα του Χόλυγουντ

Meryl Streep: Η γλυκιά Καρκίνος που αμείβεται ακόμα σαν άνδρας

Στο Αμερικανικό κινηματογραφικό γίγνεσθαι υπάρχει ο κανόνας οι άνδρες όσο μεγαλώνουν να αμείβονται περισσότερο από τις γυναίκες, οι οποίες βλέπουν την καριέρα τους να παίρνει την κατιούσα μετά από τα 35 τους χρόνια.
Μπορεί όμως τα ανδρικά θεληματικά πρόσωπα και βλέμματα να τυγχάνουν περισσότερης εύνοιας, αλλά την εξαίρεση στον κανόνα αποτελεί η Meryl Streep, στην οποία όπως έγινε γνωστό, οι παραγωγοί καταθέτουν ακόμα υπέρογκα ποσά.
Η βραβευμένη 3 φορές με Όσκαρ ήταν προτεινόμενη άλλη μια φορά φέτος για Χρυσή Σφαίρα Α' γυναικείου ρόλου για την ταινία «Αύγουστος» στην οποία όπως αναφέρεται κεντάει ερμηνευτικά, μαζί με τη Σκορπιό συμπρωταγωνίστριά της Julia Roberts.
H καταξιωμένη ηθοποιός στα 40 χρόνια καριέρας της, μετράει τις περισσότερες υποψηφιότητες από τους υπόλοιπους συναδέλφους της, 17 για Όσκαρ και 25 για Χρυσή Σφαίρα.
Δεν είναι καθόλου υπερβολή λοιπόν στο άκουσμα του ονόματός της, να αμείβεται με χρυσό σε οποιαδήποτε μορφή του.

Επιβλητική, με σπάνια εύθραυστη ομορφιά, ταλαντούχα, με καθόλου σεξιστικές επιλογές, άρτια ερμηνεία και ένα καθηλωτικό βλέμμα και πρόσωπο που δεν αντιγράφει και δεν αντιγράφεται, μπορεί στα 64 χρόνια της να απολαμβάνει ακόμα την ίδια υλική και ηθική ανταμοιβή, που απολάμβανε και στα 24.
Με ωροσκόπο στον Λέοντα η εικόνα της λάμπει περισσότερο από το συνηθισμένο και η γλυκύτητα του ζωδίου της γοητεύει απρόσμενα.
Αυτό απρόσμενα γίνεται ακόμα πιο έντονο με τη σύνοδο ιδιομοιρίας Ήλιου – Ουρανού στον 11ο οίκο, εφόσον ο Ήλιος είναι και κυβερνήτης του ωροσκόπου.
Πρόκειται για μια όψη που την κάνει χαρισματική και αποδεκτή από το κοινό, γνωρίζοντας καλά πώς να το αιφνιδιάζει. Η σχεδόν βασιλική αύρα που αποπνέει, οφείλεται σε αυτήν την όψη.

Επιπλέον, δεν έχουν τέλος οι χαρακτηριστικές της όψεις οι οποίες τονίζουν την επιτυχία και την αξιομνημόνευτη ερμηνευτική της αξία.
Ο Άρης κυβερνήτης του μεσουρανήματος σε σύνοδο με Ερμή στους Διδύμους και τρίγωνο με Ποσειδώνα, καταδεικνύουν πως στο επάγγελμά της είναι μια άρτια καλλιτέχνης και συνάμα ένα εξαιρετικά αντιληπτικό μυαλό.
Ο Πλούτωνας κυβερνήτης του 5ου οίκου (χόμπι και δημιουργία) σε ακριβέστατο τετράγωνο με τη Σελήνη της δίνει ισχύ και μαγνητισμό, με τη Σελήνη στον 10ο οίκο της καριέρας, που την τροφοδοτεί με επαγγελματισμό, φιλοδοξίες και επιβράβευση.
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο εκφράζει και άλλη μια πλευρά της, αυτή της καλής μάνας που λατρεύει τα παιδιά (έχει 4 παιδιά) και την ανάγκη της για οικογενειακή ζωή.
Η παρουσία της Αφροδίτης στον 12ο οίκο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δεν κατέληξε ποτέ σε χαμηλούς εθισμούς παρά μόνο σε καλλιτεχνικές υπερδιεγέρσεις, γεγονός που επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά πως το ωροσκόπιο είναι συνθετική ερμηνεία και σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορούσε η όψη να εκφραστεί διαφορετικά.
Όσο για τις οικονομικές της απολαβές που εξακολουθούν να την τοποθετούν στο συγκεκριμένο βάθρο, ο Ήλιος κυβερνήτης και του 2ου οίκου της (οικονομικά) σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, ο οποίος βρίσκεται στον 2ο οίκο της!

Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν πως τίποτα δεν είναι τυχαίο και η Meryl Streep δικαίως θεωρείται ένα πρόσωπο άξιο σεβασμού και διθυραμβικών επιβραβεύσεων.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved