Woody Allen: Η αστρολογική ανάλυση στις κατηγορίες για παιδοφιλία

Η Υδροχόος Mia Farrow βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με τον Τοξότη πρώην σύντροφό της, σε μια αδιέξοδη διαμάχη...

Woody Allen: Η αστρολογική ανάλυση στις κατηγορίες για παιδοφιλία

Η υπόθεση του Woody Allen έχει πάρει μορφή γραφική, που επαναλαμβάνεται ειδικά μετά από κάθε βράβευσή του για τις ταινίες του.
Κάθε πρόταση υποψηφιότητας για Όσκαρ πατάει το κόκκινο κουμπί των αναμνήσεων της πρώην συντρόφου του αλλά και του βιολογικού γιού και της υιοθετημένης κόρης τους, Dylan Farrow.
H απύθμενη αποστροφή τους γι αυτόν, άρχισε αμέσως μετά το χωρισμό με τη Farrow, ο οποίος ερωτεύτηκε στην 20χρονη τότε υιοθετημένη κόρη της με τον συνθέτη Andre Previn, που ακούει στο όνομα Soon – Yi με την οποία παντρεύτηκαν το 1997 σε ηλικία 25 ετών εκείνη, 62 ετών εκείνος, ενώ ζουν ακόμα μαζί με τα δύο υιοθετημένα παιδιά τους.
Το δικαστήριο δεν έκρινε αξιόπιστα τα στοιχεία για την κακοποίηση της Dylan και δεν καταδίκασε τον Woody Allen.
Τώρα η επιστολή της Dylan κάνει τον γύρο του κόσμου, μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια και περιγράφοντας πώς ο θετός και κλειστοφοβικός πατέρας την εξανάγκαζε στη σοφίτα του σπιτιού να έρχεται σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Η κόντρα της Farrow με τον Allen δεν έχει τελειωμό.
Η ιστορία τους άρχισε το 1980 και τελείωσε το 1992. Η Farrow είχε ήδη δύο γάμους, τον έναν με τον τραγουδιστή Frank Sinatra και αυτός Τοξότης και τον άλλον με τον Κριό συνθέτη Andre Previn, με τον οποίο απέκτησαν 3 παιδιά και υιοθέτησαν άλλα δύο, ανάμεσα σε αυτά και την Κορεάτισα, που αργότερα παντρεύτηκε ο Allen.
Πρόσφατα η Farrow δήλωσε πως ο γιος που απέκτησε με τον Allen, είναι παιδί του Sinatra τον οποίο ποτέ δεν ξεπέρασε, διατηρώντας επαφές μαζί του. Οι δε φωτογραφίες του εν λόγω γιου ανασταίνουν τον Sinatra από τον ομοιότητά του με αυτόν.

Ας δούμε όμως μερικά αστρολογικά στοιχεία των δύο αυτών ανθρώπων, που ενώθηκαν τόσο μοιραία στη ζωή.
Αναμφίβολα η σχέση της με τον Allen είχε πολλά σημεία που τους ένωναν και παρόλο που η Σελήνη του βρίσκεται πάνω στον Ήλιο της στον Υδροχόο, δεν παντρεύτηκαν ποτέ.
Ωστόσο η σχέση ήταν μακρόβια και από ό, τι φαίνεται καθοριστική.
Ο Δίας της Farrow στον 5ο οίκο που δείχνει τα παιδιά, σε τρίγωνο ιδιομοιρίας με τον Άρη, δικαιολογεί απόλυτα την εμμονή της με αυτά, καθώς έχει συνολικά 13, από τα οποία τα 4 είναι βιολογικά και τα 9 υιοθετημένα.
Αλλά και ο Allen με τον Άρη στον 5ο οίκο και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, καταγράφει τη μανία να μεγαλώνει παιδιά είτε βιολογικά είτε όχι και μάλιστα προκαλώντας του προβλήματα. Επιπλέον το τετράγωνο του Άρη με την Αφροδίτη δημιουργεί ακόμα περισσότερα προβλήματα στην ερωτική ζωή του με επεισοδιακές προεκτάσεις όπως οι τωρινές.

Η Farrow με την Αφροδίτη στον Κριό κυβερνήτη του ωροσκόπου (Ταύρος) και συγκυβερνήτη του 6ου οίκου στον 12ο οίκο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, σίγουρα δεν συνθέτει μια αξιόπιστη συναισθηματική κατάσταση. Πολλά μυστικά, κρυφές σχέσεις και μια θολή εξαρτώμενη συναισθηματική ιδιοτροπία, την αφοσιώνουν εύκολα σε εμμονές.

Αντίθετα ο Allen με τον Ερμή κυβερνήτη του ωροσκόπου (Παρθένος) σε σύνοδο με Ήλιο και Δία και τετράγωνο με Κρόνο, δείχνει εξαιρετικά ευφυής και ξεκάθαρος, ενώ ο Ποσειδώνας στον 1ο οίκο τον κάνει ευαίσθητο καλλιτεχνικά και μόνο.
Η αντίφαση της συνόδου του Ήλιου με τον Δία και το τετράγωνο με τον Κρόνο, του επιτρέπει να χαίρεται με το σταγονόμετρο, παρόλο που σαν Τοξότης με μια τέτοια σύνοδο, μπορεί να απολαμβάνει ευκολότερα από άλλους τις επιθυμίες του. Το θέμα είναι που αρχίζουν και που σταματούν αυτές οι επιθυμίες. Διότι είναι άλλο να ερωτευτείς μια 20χρονη στα 57 σου και άλλο να κακοποιείς μια 7χρονη, σε όποια ηλικία και αν είσαι.
Η διέλευση του Κρόνου από τον 7ο οίκο της Farrow και η συνεχής δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο της που θα κορυφωθεί τον Οκτώβριο, τη στρέφουν στην περασμένη ζωή της με τον Allen με την επιδίωξη του ξεκαθαρίσματος της παλιάς αυτής ιστορίας, η οποία δείχνει πως θα την ταλαιπωρήσει ακόμα πολύ.
Αντίθετα η είσοδος του Δία στον Λέοντα τον Ιούλιο και στον 12ο οίκο του Allen, μπορεί να φέρει το ξεκαθάρισμα, αν λάβουμε υπ όψιν τις αρμονικές όψεις του διελαύνοντα Δία με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Δία του.
Επιπλέον η σύνοδος της προοδευμένης Αφροδίτης με τον γενέθλιο Άρη του είναι πολύ υπαινικτική, για το ζήτημα που έχει προκύψει.

Προς το παρόν μέχρι να ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση και χωρίς την προσωπική μου άποψη, ας θυμηθούμε παλιές καλές εποχές από το παρελθόν.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved