Τελικός Dancing with the Stars 4: Κριός εναντίον Τοξότη και τούμπαλιν

Την Κυριακή, 2/2 θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του 4ου Dancing with the stars και θα αναμετρηθούν η δυναμική Κριός Κατερίνα Στικούδη και ο επίμονος Τοξότης Ησαίας Ματιάμπα.

Τελικός Dancing with the Stars 4: Κριός εναντίον Τοξότη και τούμπαλιν


Τον διαγωνισμό έχουν κερδίσει ήδη 2 γυναίκες και ένας άνδρας, πρώτα η Ιχθύς Έρρικα Πρεζεράκου, έπειτα ο Δίδυμος Αργύρης Αγγέλου και πέρσι η Ζυγός Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Μήπως όμως φέτος είναι η σειρά ακόμη ενός ανδρός να πάρει τον τίτλο;
Αρχικά την ημέρα του διαγωνισμού στις 21.30 η Σελήνη θα βρίσκεται στην 25η μοίρα των Ιχθύων και ως τις 00.00 που το διαγωνιστικό μέρος θα έχει τελειώσει θα βρίσκεται στην 26η μοίρα του ζωδίου, σχηματίζοντας δυσαρμονικές όψεις με τον Ήλιο, τον Δία και τον Ποσειδώνα του Ησαΐα Ματιάμπα και αρμονικές όψεις με τον Άρη και τον Κρόνο της Κατερίνας Στικούδη.
Αυτό είναι ένα αστρολογικό υπέρ για εκείνη εφόσον η αυτοπεποίθησή της θα είναι τονισμένη, ενώ παράλληλα παρουσιάζεται και μετρημένη, χωρίς πολλές πιθανότητες λάθους.
Αντίθετα ο Ησαΐας Ματιάμπα μπορεί να είναι ιδιαίτερα νευρικός, υπερβολικός και αμήχανος.

Επιπλέον ο διελαύνων Ήλιος στον Υδροχόο θα βρίσκεται σε σύνοδο ιδιομοιρίας με τον Δία της και σε εξάγωνο με τον Ουρανό της, γεγονός που την κάνει να χορεύει με την τύχη και τον εντυπωσιασμό.

Λαμβάνοντας υπ όψιν όμως τον διελαύνοντα Ουρανό σε σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη της στον Κριό, η νευρικότητα θα έχει τον πρώτο λόγο.
Από την άλλη ο διελαύνων Ήλιος σε τετράγωνο με την Αφροδίτη του Ησαΐα Ματιάμπα δεν είναι ευνοεί τις διθυραμβικές κριτικές, παρά το τρίγωνο με τον Άρη του που τον δραστηριοποιεί πολύ.
Το τετράγωνο του διελαύνοντα Ήλιου με τον Κρόνο του, αποτελεί άλλη μια ένδειξη πως η τύχη από διελευστική σκοπιά, μάλλον κοιτάζει αφηρημένα αλλού.
Το κερασάκι... στην πίστα βάζει το τετράγωνο του διελευστικού Ουρανού με τον Άρη του, που εντείνει τη νευρικότητα και μπορεί να τον οδηγήσει και σε παραπατήματα ή γενικότερα λάθη.
Όπως όλα δείχνουν η Κατερίνα Στικούδη από πλευράς εμφάνισης, χορού και κριτικής επιτροπής, έχει τη νίκη με το μέρος της, παρόλο που πρέπει να επισημάνουμε πως χωρίς οικοθεσία, λείπουν πολλά στοιχεία πρόβλεψης.

Η ψήφος όμως του κοινού, η οποία συνδέεται περισσότερο με τους προσωπικούς χάρτες του καθενός, είναι αυτή που έχει τον τελευταίο λόγο.
Αν λάβουμε υπ όψιν πως το κοινό έχει δείξει μεγαλύτερη συμπάθεια σε εκείνον, η ανατροπή θα γίνει με τη σύνοδο Ήλιου – Δία στον Τοξότη, μια σύνοδο που πραγματικά μπορεί να υπερνικήσει, ακόμα και αυτές τις διελεύσεις.
Εν αναμονή λοιπόν ενός χορευτικού φλογερού δίδυμου των ζωδίων της φωτιάς.

Διαβάστε επίσης

Dancing with the stars - Γκάλοπ: Στικούδη εναντίον Ματιάμπα στον τελικό (Videos)

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved