Catherine Zeta Jones και Michael Douglas: Οι Ζυγοί ξανά μαζί

Η αγάπη έχει τον πρώτο λόγο

Catherine Zeta Jones και Michael Douglas: Οι Ζυγοί ξανά μαζί

Τον Σεπτέμβριο του 2013 η είδηση για τον χωρισμό των δύο Ζυγών έπεσε σαν βόμβα μεγατόνων. Εκείνη οδηγήθηκε σε κατάθλιψη και εκείνος λυτρωμένος από την ασθένεια που τον βασάνιζε, έδειχνε να τραβάει μακριά της.
Οι μεγάλοι έρωτες όμως όπως ο δικός τους βρίσκουν τρόπο να επαναφέρουν την ανάμνηση και όπως είναι γνωστό αν δεν εισέλθει τρίτο πρόσωπο στη σχέση, η αγάπη έχει τον πρώτο λόγο.

Η ανακοίνωση πως είναι ξανά μαζί ήρθε περίπου τον Νοέμβριο και εδώ είναι σημαντικό να θυμηθούμε τι είχε γραφτεί τότε διά της χειρός μου.
«Δύο Ζυγοί, ίδια ημέρα γεννημένοι με 25 χρόνια διαφορά, εκείνη με ωροσκόπο Τοξότη και εκείνος Σκορπιό, εκείνη με Σελήνη στους Ιχθύες σε σκληρή όψη με τον Πλούτωνα και εκείνος στον Αιγόκερω, σε σκληρές όψεις με Ήλιο, Κρόνο και Ποσειδώνα.
Η διέλευση του Κρόνου από τον Σκορπιό αυτή τη στιγμή, γίνεται απέναντι από τον γενέθλιο Κρόνο της Jones συγκυβερνήτη του 1ου οίκου, που δείχνει πολλά για την πορεία της προσωπικής της ζωής, ενώ το Νοέμβριο ο Κρόνος από διέλευση θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον ωροσκόπο του Dοuglas, που σημαίνει κάτι ανάλογο.
Οι δυο τους καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες ή που θα στηρίξουν τη σχέση τους, ή θα τη διαλύσουν οριστικά».

Σήμερα είναι ξανά αγαπημένοι και σαν καλοί Ζυγοί σχεδιάζουν να γιορτάσουν την επανασύνδεση με ειδυλλιακό τρόπο, όπως μια λαμπρή τελετή στη βίλα τους στις Βερμούδες.
Ένας Ζυγός γνωρίζει καλά πως η ανανέωση μια σχέσης πρέπει να είναι ολόκληρη τελετουργία, ώστε να γιορτάσει το μέγεθος της επιθυμίας για συντροφικότητα.
Η πιο πιθανή ημερομηνία είναι η 14η Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων.
Φυσικά εφόσον είναι και ίδια μέρα γεννημένοι (25/9) έχουν ξοφλήσει τους λογαριασμούς τους με Ουρανό και Πλούτωνα, αλλά και με τη σκληρή όψη που πρόκειται να γίνει, στην οποία θα συμμετέχει και ο Δίας και ο Άρης.
Για εκείνη βέβαια αυτό δεν ισχύει εντελώς, εφόσον από τους 4 πλανήτες στον Ζυγό, έχουν δώσει εξετάσεις αντοχών μόνο ο Ήλιος και ο Ουρανός και μένουν ο Ερμής και ο Δίας.

Ως τα τέλη Μαρτίου αλλά και τον Απρίλιο, η κατάσταση παραμένει σε ένταση εφόσον ο Ερμής της στις 10.13 μοίρες του Ζυγού και κυβερνήτης του οίκου του γάμου της, θα βρεθεί στα πυρά του Ταυ τετραγώνου μεταξύ Δία- Ουρανού και Πλούτωνα και μάλιστα σε πολύ στενή επαφή. Οι υπερβολές αλλά και η ψυχολογική φόρτιση (Δίας κυβερνήτης 8ου) μπορεί να δημιουργήσουν και άλλες εκπλήξεις.
Όσο για εκείνον ο Άρης στις 17.51 Ζυγού κυβερνήτης του 6ου οίκου της υγείας θα ενεργοποιηθεί δυσαρμονικά τον Μάιο από τον Δία με στενή επίβλεψη του Ουρανού και του Πλούτωνα.
Ας ευχηθούμε τα προβλήματα αυτού του λαμπερού ζευγαριού να μην μεγιστοποιηθούν ξανά και να μπορέσουν να απολαύσουν την αγάπη που τους ενώνει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved