Σμαράγδα Καρύδη: Η Λιονταρίνα σε ρόλο παρουσιάστριας στο Mega

H Σμαράγδα Καρύδη δέχτηκε την πρόταση να παρουσιάσει το show Hollywood game night

Σμαράγδα Καρύδη: Η Λιονταρίνα σε ρόλο παρουσιάστριας στο Mega


Το Mega μετά από πολλές συσκέψεις τον τελευταίο καιρό, αποφάσισε να βγάλει στον αέρα δύο βραδινά show με τη μορφή παιχνιδιού.

Το ένα είναι το γνώριμο «Just the two of us» που θα παρουσιάσει τον Μάρτιο η Λέων Ζέτα Μακρυπούλια και το άλλο εντελώς καινούργιο φερμένο από την Αμερική, με τίτλο «Hollywood game night», που θα παρουσιάσει τελικά η επίσης Λέων Σμαράγδα Καρύδη και πολυαγαπημένη Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου, από την πολύ επιτυχημένη σειρά «Στο Παρά Πέντε».
Να σημειωθεί πως το ζώδιο του Λέοντα είχε την τιμητική του, εφόσον το κανάλι πρότεινε ξανά την παρουσίαση του «Just the two of us» στον Λέοντα Γιώργο Καπουτζίδη, αλλά αρνήθηκε, λόγω αφιέρωσής του στο σενάριο της νέας του σειράς, πάλι για το Mega.
Στο ολοκαίνουργιο παιχνίδι θα λαμβάνουν μέρος 2 παίκτες και 3 καλλιτέχνες, που θα διαγωνίζονται σε ερωτήσεις γνώσεων. Από το ποσό που θα κερδίζουν οι παίκτες ένα μεγάλο μέρος θα διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

H Σμαράγδα Καρύδη λοιπόν δέχτηκε την πρόταση, έγινε το δοκιμαστικό και όπως λέει και το άσμα, «απ' τα μισά του μήνα Μάρτη πάει κανείς και δίχως χάρτη».
Στο ρόλο της παρουσιάστριας αναμένεται να είναι το ίδιο απολαυστική, εφόσον σαν Λέων διαθέτει την απαραίτητη ακτινοβολία που χρειάζεται το τηλεοπτικό γυαλί, αλλά και με τον Ερμή στην Παρθένο σε αρμονική όψη με τον Κρόνο, η έμφαση στη λεπτομέρεια, η απαιτούμενη κριτική, η ετοιμολογία και η καλή μνήμη, την εφοδιάζουν με επιτυχία.

Η δυσαρμονική όψη του Ερμή με τον Άρη από τον Τοξότη μειώνει τις αντοχές της δημιουργώντας ένταση, που πολλές φορές αποτυπώνεται με τη μορφή ειρωνείας και λεκτικής δηκτικότητας.
Ας ελπίσουμε να μη χρειαστεί να δείξει και αυτήν την πλευρά που σαν λιοντάρι που είναι, παίρνει εύκολα διαστάσεις.
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο κρατάει τα μπόσικα γενικότερα, ιδιαίτερα αν και η Σελήνη της βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο, που είναι και το πιθανότερο.
Το διάστημα που θα προβληθεί η εκπομπή, είναι απελευθερωμένη από τις πιέσεις και τις υποχρεώσεις του διελαύνοντα Κρόνου σε δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο της, οι οποίες θα επανέλθουν εκτός τηλεοπτικής σαιζόν.

Καλή παρέλαση λοιπόν των λιονταριών από το μεγάλο κανάλι, με την ελπίδα να καθηλώσουν, γεγονός που το έχει ανάγκη τον τελευταίο καιρό.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved