Δείτε τι ζήτησε γιαγιά 110 ετών για δώρο Χριστουγέννων και μας άφησε άφωνους!

Τι δώρο θα ήθελε μία ηλικιωμένη γυναίκα από τα εγγόνια της για τα Χριστούγεννα;

Δείτε τι ζήτησε γιαγιά 110 ετών για δώρο Χριστουγέννων και μας άφησε άφωνους!

Μία ζεστή ζακέτα, ένα κομψό φουλάρι, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αποτελούν ιδανικές λύσεις για μία κυρία τις ημέρες των εορτών. Ωστόσο, η Νικολίνα Κάπρα από την Ιταλία που έκλεισε τα 110 χρόνια της ζωής της πριν λίγους μήνες, ζήτησε κάτι διαφορετικό από τα εγγόνια της ως δώρο Χριστουγέννων: ένα προφίλ στο Facebook.

Παρότι αρχικά οι δύο εγγονές της σάστισαν από την ιδιαίτερη επιθυμία της, την ικανοποίησαν δημιουργώντας τον προσωπικό της λογαριασμό στο δημοφιλή τόπο κοινωνικής δικτύωσης.

Κάποιοι απορούν πόσους φίλους θα έχει τη δυνατότητα να κάνει «add» υπολογίζοντας ότι οι άνθρωποι που μεγάλωσε μαζί τους είτε δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, είτε... δε βρίσκονται πια στη ζωή.

Ωστόσο, η Νικολίνα Κάπρα μέσα σε μόλις δύο ημέρες από τη στιγμή που ενεργοποίησε το προφίλ της συγκέντρωσε σχεδόν 700 διαδικτυακούς φίλους.

Κάποιοι από αυτούς βλέποντας τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο προφίλ της δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι είναι 110 ετών, ενώ άλλοι αδιαφορούν και τις στέλνουν θερμές ευχές.

Βέβαια, η γλυκύτατη Νικολίνα έπρεπε να κρύψει δύο χρόνια, καθώς το σύστημα του Facebook προβλέπει χρονολογία γέννησης από το 1905 και έπειτα, αλλά αυτό μάλλον δεν την ενοχλεί ιδιαίτερα.

Μάλιστα, με νεανικό ενθουσιασμό απάντησε στους «φίλους» της αναρτώντας μήνυμα που ανέφερε: «Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη φιλία. Ο Θεός να σας ευλογεί».

Έπειτα από την ροή των μηνυμάτων που δέχθηκε, δε, αναγκάστηκε να απολογηθεί γράφοντας: «Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς για τις πολλές ευχές, αλλά τα εγγόνια μου δε μπορούν να απαντήσουν σε όλους. Προσεύχομαι για εσάς, ώστε ο Θεός να σας προσφέρει γαλήνη και ειρήνη. Γιαγιά Νικολίνα».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved