Ελένη Μενεγάκη – Η Σκορπιός στις Μαλδίβες και ο πρώην Κριός σε αγωγές

Ελένη Μενεγάκη – Η Σκορπιός στις Μαλδίβες και ο πρώην Κριός σε αγωγές

Κι ενώ τα gossip περιοδικά μας ενημερώνουν πως η δημοφιλής Σκορπιός βρίσκεται για Χριστούγεννα στις Μαλδίβες, μαζί με το έτερον ήμισυ Υδροχόο Μάκη Παντζόπουλο και τα τρία παιδιά της, ο Κριός πρώην σύζυγος, εμμένει στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον της λίγο καιρό πριν, αλλά τώρα αποκαλύφθηκε ο λόγος.

Φυσικά οικονομικός και ανέρχεται στο ποσό του 1.600.000 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει μερικά από τα σπίτια, τις εκτάσεις και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του πρώην ατσαλάκωτου ζευγαριού.

Αστρονομικό το ποσό με τη δικαστική διαμάχη να έχει ξεκινήσει, αφού στις 18/12 η ωραία Ελένη παρακολουθούσε στην Ευελπίδων με προσοχή τις καταθέσεις των μαρτύρων και τα δρώμενα.

Εκείνος σαν Κριός του πρώτου δεκαήμερου σκέφτηκε πως αφού πέρασε το ολοκαύτωμα του Ουρανού και του Πλούτωνα, μπορεί να διεκδικήσει όσα πιστεύει πως του ανήκουν, χωρίς να υπολογίσει την παρουσία του Άρη από τις 8/12 απέναντι από τον γενέθλιο Ήλιο του, που τον έκανε να δράσει προκλητικά και ανυποχώρητα.
Ωστόσο ο Δίας στον Λέοντα από τον Ιούλιο του 2014 υπόσχεται εύνοια και τύχη στον κλειδοκράτορα του Αντένα.

Εκείνη από την άλλη πιεζόμενη αρκετά από το τέλος του καλοκαιριού με τη διέλευση του Κρόνου από τον γενέθλιο Ήλιο της, εκμεταλλεύτηκε τη σύνοδο του διελαύνοντα Άρη με τον Ουρανό της και προτίμησε να κάνει την extreme κίνηση, ένα ταξιδάκι στις Μαλδίβες να ξελαμπικάρει λίγο το μυαλό, αφού με το νέο χρόνο ο Άρης θα περάσει από την Αφροδίτη, τον Δία και τον Ερμή της, ενώ τον Ιούλιο του 2014 θα έρθει σε κόντρα με τον Άρη της και σε ευνοϊκή θέση με τη Σελήνη της.

Αυτό σημαίνει πως αρχικά η διασκέδαση η κοινωνική ζωή και ο έρωτας θα της δώσουν τα κρατήματα και τις απολαύσεις που επιδιώκει, αλλά αργότερα με τη σύνοδο με τον Ερμή και το τετράγωνο με τον Άρη της τα πράγματα είναι δύσκολα και οι επιθετικές συμπεριφορές κυρίως οι λεκτικές, δεν θα αποφευχθούν. Μόνη ελπίδα η αρμονική όψη με τη Σελήνη, που μπορεί να δώσει μια λύση συμβιβασμού.

Όλο αυτό το σκηνικό μας διαβεβαιώνει πως και το 2014 τα πρωτοσέλιδα είναι κλεισμένα και οι γνωστές φιγούρες θα αλλάζουν εναλλάσσουν τις γκριμάτσες τους, γύρω από μια οικονομική διεκδίκηση, αποτέλεσμα της κάκιστης σχέσης, που αιωρείται ανάμεσά τους.

Διαβάστε επίσης: Μενεγάκη σε Λάτσιο: Δεν σου δίνω τίποτα διότι δεν δικαιούσαι τίποτα

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved