Νέες φωτογραφίες του μυθικού τέρατος στη δημοσιότητα (video)

Το γέτι ή Μακρυπόδης είναι ένα πλάσμα στα όρια του μύθου και της πραγματικότητας.

Νέες φωτογραφίες του μυθικού τέρατος στη δημοσιότητα (video)


Πρόκειται για ζώο μεγάλου μεγέθους, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες μοιάζει εμφανισιακά με κάτι ανάμεσα σε άνθρωπο και γορίλα. Φημολογείται πως ζει στα Ιμαλάια, αλλά ισχυρισμοί για αρκετά περιστατικά το φέρνουν να περιφέρεται κατά καιρούς σε απομονωμένα δάση και έρημες τοποθεσίες.
Η τελευταία εμφάνισή του εντοπίζεται στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, απ' όπου και οι φωτογραφίες που ακολουθούν.
Φωτογραφημένο από έναν ντόπιο ξυλοκόπο πριν από μόλις δυο βδομάδες, το πλάσμα εμφανίζεται να περιφέρεται στα δάση της περιοχής. Ο ίδιος, δεινός πεζοπόρος, ισχυρίζεται πως εντόπισε όχι έναν αλλά δύο Μακρυπόδηδες, στο εθνικό πάρκο Kinzua. Τα δύο ζώα υπολογίζεται πως έχουν ύψος περί τα 2 μέτρα, φαρδείς ώμους, το σώμα τους στενεύει προς τη μέση και τα πόδια τους είναι στραμμένα προς τα έξω.
Τα χαρακτηριστικά αυτά τείνουν περισσότερο σε άνθρωπο και σίγουρα αποκλείουν την πιθανότητα να πρόκειται για αρκούδα, αφού το ντόπιο είδος δεν είναι τόσο ψηλό.
Το Sasquatch Genom Project πάντως, ένα ίδρυμα Γενετικής που εστιάζει τα τελευταία πέντε χρόνια μεταξύ άλλων στη συλλογή δειγμάτων DNA του Μακρυπόδη, ισχυρίζεται πως πλέον έχει ήδη το απαραίτητο υλικό στα χέρια του. Αναμένεται η συνέχεια...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved