Έχασε 50 κιλά για να καταταγεί στο Πολεμικό Ναυτικό!

Η Καρίνα Ντάγκλας πάντα θα θυμάται εκείνη την μέρα και εκείνο το τηλεφώνημα...

Έχασε 50 κιλά για να καταταγεί στο Πολεμικό Ναυτικό!

Ήταν ενα τηλεφώνημα μικρης διάρκειας...

"Ζυγίζεις πάνω απο 72 κιλά;" την ρώτησε η άγνωστη φωνή στο τηλέφωνου... "Ναι", απάντησε η Καρίνα, "ξέρω οτι μάλλον ζυγίζω περισσότερο".

Και αυτο ηταν. Το τηλεφώνημα έφτασε στο τέλος του και η Καρίνα απογοητέυτηκε. Θυμάται οτι αισθάνθηκε πολύ άσχημα εκεινη την στιγμή, ίσως να ηταν και η χειρότερη στιγμή της ζωής της, καθώς ποτέ δεν κατάλαβε πραγματικά πόσο "μεγάλη" ηταν.

Η πρώτη φορα που σκέφτηκε οτι ήθελε να καταταγέι στο Πολεμικό Ναυτικό ηταν οταν ειχε πάει να παρακολουθήσει φάλαινες για τα 22α της γεννέθλια. Είδε τον κόσμο στο πλοίο, στην μέση του ωκεανού να κοιτάνε με θαυμασμό τους ναυτικούς και της έκανε εντύπωση.
Τότε περνούσε μια δύσκολη περιόδο στη ζωή της, καθώς ειχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούσε να βρει κάποιο τρόπο για να μπορέσει να σπουδάσει. Συνεπώς η Καρίνα έκανε το πιο εύκολο πράγμα στον πλανήτη για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της, άρχισε να τρώει και κατα προτίμηση άρχισε να τρώει σοκολάτα με ή χωρίς παγωτό.

Στα 22 της ζύγιζε περίπου 136 κιλά.

Ωστόσο, μετά το τηλεφώνημα η Ντάγκλας άρχισε να γυμνάζεται.
Κάθε βράδυ η Καρίνα Ντάγκλας έκανε τζογκινγκ στην γειτονιά της και μετα απο μερικούς μήνες πήγε στο Ναυτικό για να καταταγεί. Τότε ηταν και η πρώτη φορά που είδε στρατιώτη. Ενώ ο στρατιώτης της περιέγραφε τις ασκήσεις του προγράμματος η Καρίνα θυμάται οτι ένιωθε λες και ήθελε να κάνει εμετό απο το άγχος της.

Περασαν 2 βδομάδες για να βρει ξανά το κουράγιο να γυρίσει στο εκπαιδευτικό κέντρο. Εκείνη την βδομάδα γυμναζόταν με μια ομάδα καθε μέρα. Αρχισε να ξυπνάει στις 4 κάθε πρωί για να ειναι στις ασκήσεις στην ώρα της, στη συνέχεια έτρεχαν 2.5 με 4 μίλια και μετά γυμναστήριο. Για δυο μέρες της βδομάδας μάλιστα γυμναζόταν και το απόγευμα.

Βεβαίως ειναι αυτονόητο οτι η Καρίνα εχει αλλάξει και την διατροφή της για να εκπληρώσει το όνειρο της. Εχουν κοπεί τα τηγανιτά, το φαστ φουντ, τα αναψυκτικά και τα γλυκά. Κάθε βδομάδα κάνει και μια διαφορετική διαιτα για να έχει ενδιαφέρον!

Μετα απο ενα χρόνο και 3 μήνες μετα το τηλεφώνημα η Καρίνα εχει χάσει 50 κιλά. Ορκίστηκε στις 12 Δεκεμβρίου.
Όπως δήλωσε στο CNN "ερωτεύτηκα τον κόσμο τους. Τις στενές σχέσεις που δημιουργούν οι στρατιωτικοι μεταξύ τους και ερωτεύτηκα αυτο που αντιπροσωπεύει ο στρατός. "

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved