ΣΟΚ: Άφησαν το παιδί τους να λιμοκτονήσει!

Οι 21 ετών Τζάστιν και Μπρίτανι Άστον από την Αμερική, καταδικάστηκαν σε 60 χρόνια φυλάκισης γιατί κακοποιούσαν το παιδί τους και το άφηναν χωρίς φαγητό σε σημείο που το μωρό παραλίγο να πεθάνει.

ΣΟΚ: Άφησαν το παιδί τους να λιμοκτονήσει!

Το ζευγάρι εξήγησε στις αρχές ότι δεν τάιζε το παιδί γιατί είχαν καλύτερα πράγματα να κάνουν από αυτό.
Ένας έφηβος είχε πάει σε ένα πάρτι που διοργάνωσε το ζευγάρι στο σπίτι του κι εκεί άκουσε ένα θόρυβο από κάποιο δωμάτιο. Μπήκε στο δωμάτιο και βρήκε το μωρό σε άθλια κατάσταση. Ήταν μόνο του πάνω στα περιτώματά του και στον εμετό του. Αμέσως φώναξε κάποιον ενήλικα στο σπίτι για τις πρώτες βοήθειες. Το μωρό μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο.
Εκεί, οι γιατροί είπαν πως το αγοράκι, ονόματι Ράιλι, παραλίγο να πεθάνει από έλλειψη φαγητού και πως δυσκολεύτηκαν πολύ να το ταΐσουν. Τελικά άρχισαν να τροφοδοτούν το μωρό με φαγητό μέσω ενός σωλήνα μέχρι να είναι σε θέση να δεχθεί τροφή από το στόμα.
Ο δικηγόρος της Πολιτείας δήλωσε: «Δεν ξέρω αν οι γονείς ήθελαν να πεθάνει το μωρό τους, αλλά φαντάζομαι ότι περίμεναν να πεθάνει για να το πετάξουν στα σκουπίδια».
Τους τελευταίους μήνες το μωρό δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια όπου η θετή του μητέρα είναι και νοσοκόμα. Η ίδια είπε: «Το μόνο που κάνουμε είναι να ταΐζουμε το μωρό και του δίνουμε απλόχερα την αγάπη μας!».
Δείτε στη φωτογραφία πώς ήταν το μωρό πριν και πώς εξελίχθηκε παίρνοντας αγάπη και φροντίδα μέσα σε λίγους μήνες...

mothersblog.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved