Σπύρος Παπαδόπουλος: Ρεβεγιόν με τον Ιχθύ και «Στην υγειά μας»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σαν καλός Ιχθύς θα μας υψώσει το ποτήρι με ευχές και καλή καρδιά από το κανάλι του Alpha.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ρεβεγιόν με τον Ιχθύ και «Στην υγειά μας»

Η εκπομπή «Στην υγειά μας» που εδώ και χρόνια μας κρατάει την καλύτερη μουσική συντροφιά της Ελληνικής τηλεόρασης, πέρασε μαζί με τον παρουσιαστή της, στο κανάλι της Κάντζας.
Μετά από τις θλιβερές εξελίξεις, η δημόσια τηλεόραση έμεινε να ψάχνει τον αντικαταστάτη του, ενώ ο Alpha πανηγυρίζει τον θρίαμβο της θεαματικότητας της εκπομπής, που κάθε Σάββατο χτυπάει κόκκινο.
Βλέπει λοιπόν τα νούμερα το κανάλι και ετοιμάζει πυρετωδώς μαζί με τον παρουσιαστή τα εορταστικά ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος που έχει κερδίσει την αποδοχή του κοινού από το 1991 με τη σειρά «Οι απαράδεκτοι», σαν καλός Ιχθύς θα μας υψώσει το ποτήρι με ευχές για καλή καρδιά, πλαισιωμένος από εκλεκτούς καλλιτέχνες και ανθρώπους της τέχνης, αποτελώντας ένα πολύ γερό χαρτί για κάθε κανάλι που τον φιλοξενεί, λόγω της αυθεντικής παρουσίας και της ιδιαίτερης ιδιοσυγκρασίας του.
Το μεγάλο τρίγωνο του Ήλιου του με Δία, Κρόνο και Ουρανό, είναι το διαβατήριό του για μια καριέρα με μεγάλη εύνοια της τύχης, προσωπικό μόχθο και πειθαρχία, καθώς και μια αντισυμβατική αντιμετώπιση των κατεστημένων.


Αγαπητός σαν Ιχθύς που δεν ονειροβατεί αλλά εκφράζει όλες τις ευαισθησίες του και απογειωτικός, μέσα από τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Υδροχόο.
Διεισδυτικός και καυστικός όπου χρειάζεται, με τον αέρινο Ερμή σε αντίθεση με Πλούτωνα, έχει όλο το πακέτο που μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού.
Όσο για την περίοδο αυτή, ο Δίας του στις 19 μοίρες Καρκίνου ενεργοποιείται από τους διελαύνοντες Δία και Κρόνο που μέσα στο 2014 θα ενεργοποιήσουν και τον Ουρανό.
Ο διελαύνων Κρόνος στον Σκορπιό θα βρεθεί σε σύνοδο με τη γενέθλια θέση του τον Ιανουάριο, γεγονός που επιβεβαιώνει πως αυτή η περίοδος θα είναι από τις πιο σημαντικές.
Πολλές οι ευθύνες και το τρέξιμο λοιπόν για τον συμπαθή παρουσιαστή, που από τώρα έχει αρχίσει να οργανώνει το εορταστικό πρόγραμμα και που σημειωτέον είναι και το μοναδικό στην Ελληνική τηλεόραση.
Όσο για τη δημόσια τηλεόραση, θα πρέπει να κατανοήσει πως η αντικατάσταση δεν σώζει την κατάσταση.
Στην υγειά μας λοιπόν με δύο λαμπερά εορταστικά τηλεοπτικά ρεβεγιόν και όχι μόνο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved