Νίκος Χατζηνικολάου: Η οργή του Ζυγού για το πρόστιμο του ΕΣΡ

Με τη Σελήνη του στον Υδροχόο, αυτό που πρωτεύει είναι η προστασία της δεοντολογικής ανεξαρτησίας.

Νίκος Χατζηνικολάου: Η οργή του Ζυγού για το πρόστιμο του ΕΣΡ

Το βαρύ πρόστιμο των 10.000 ευρώ που επέβαλλε το ΕΣΡ στον Real Fm έκανε έξαλλο τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος επετέθη δριμύς κατά του Προέδρου Ιωάννη Λασκαρίδη, μέσω του twitter του αλλά και μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής.
Όπως ανακοίνωσε δε, προτίθεται να καταθέσει αγωγή εναντίον του κάνοντας λόγο και για προσωπική βεντέτα.
Χαρακτήρισε την κίνηση «Άθλια μεθόδευση άθλιων αυλικών» εννοώντας προφανώς όλους εκείνους που θέλουν να φιμώσουν τον σταθμό που είναι ενάντια στην τρόικα.
Ο λόγος για τον οποίο επεβλήθη το πρόστιμο είναι οι χορηγίες στις ενημερωτικές εκπομπές που όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί διαθέτουν.
Σε μια περίοδο δε εξαθλίωσης των πάντων, αυτές οι χορηγίες μπορούν να πληρώσουν και τους δημοσιογράφους που δουλεύουν σε κάθε σταθμό.

Ο Real FM δεν αναγνωρίζει το παράνομο του ΕΣΡ διότι η θητεία του κ. Λασκαρίδη έχει λήξει και θα έπρεπε το συμβούλιο να έχει αντικατασταθεί από νόμιμα μέλη, δήλωσε ο εκπρόσωπος της δικαιοσύνης Νίκος Χατζηνικολάου, με την ιδιότητά του ως Ζυγός.
Διότι καλό το χαμόγελο ευγενείας, αλλά εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε γκριμάτσα αγενείας, όταν ένας Ζυγός θίγεται, από αυτό που θεωρεί άδικο.


Στην περίπτωση του δημοφιλούς δημοσιογράφου με τον Άρη στον Καρκίνο, τα ξεσπάσματα θυμού γίνονται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και ως επί το πλείστον όταν νιώσει πως κινδυνεύει εκείνο που θεωρεί σπίτι του, είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά.
Προτιμά να αμύνεται σαν αρχική πρόθεση, αλλά όταν αυτός ο Άρης είναι και σε αντίθεση με Κρόνο, θα υπερασπιστεί με σθένος τα δικαιώματά του.
Ο πτωτικός λοιπόν Άρης αποδεικνύει την έξαρσή του σε όλο του το μεγαλείο και αυτό παρεμπιπτόντως είναι μια τρανή αστρολογική απόδειξη για τις παραδοσιακές αστρολογικές ερμηνείες.
Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στον Ζυγό του δίνει αρκετή διανοητική ευχέρεια ώστε να αντιλαμβάνεται αμέσως τις σκοπιμότητες και να τις χειρίζεται έξυπνα.
Η αρμονική και αέρινη όψη του Ερμή με τον Κρόνο δεν του επιτρέπει να είναι επιπόλαιος, αντίθετα η ισχυρή του μνήμη οδηγεί σε αποστομωτικές απαντήσεις, θυμίζοντας εν προκειμένω πως χορηγοί σε ενημερωτικές εκπομπές υπάρχουν εδώ και 20 χρόνια.

Άλλωστε πρόκειται για έναν Ζυγό με Σελήνη στον Υδροχόο, που αυτό που πρωτεύει για τον κάτοχό τους είναι η προστασία της δεοντολογικής τους ανεξαρτησίας.
Δικαίως λοιπόν και πατώντας του τον συγκεκριμένο κάλο, επαναστάτησε κατά του προέδρου και του συμβουλίου του ΕΣΡ, αντιλαμβανόμενος πως πίσω από την πρόφαση και την επίφαση κρύβεται κάτι άλλο, το οποίο δεν έχει σκοπό να θυσιάσει.

«Θέλουν να μας κλείσουν» βροντοφωνάζει, «αλλά δεν θα το καταφέρουν. Όσο μας πληγώνουν, τόσο μας πορώνουν».
Ακούγεται σαν επανάσταση και σωστά, μέσα και από την αντίθεση ιδιομοιρίας του Δία με τον Ουρανό του στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου, που έχει σαν στόχο να υπηρετήσει όσο το δυνατόν πιο αποφασιστικά, επαναστατικά και διάφανα, τις αξίες και τα πιστεύω του.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved