Ο γάμος που κόστισε... ένα ευρώ - Δείτε τις φωτογραφίες

Πανευτυχείς οι νεόνυμφοι ετοιμάζονται για μήνα του μέλιτος στο Βερολίνο.

Ο γάμος που κόστισε... ένα ευρώ - Δείτε τις φωτογραφίες

Ένα ζευγάρι από τη Σκοτία απέδειξε πως ο γάμος μπορεί να κοστίσει ελάχιστα αν έχεις πρακτικό μυαλό, φαντασία και χρήσιμους... συγγενείς.
Η 36χρονη Τζορτζίνα Πορτέους και ο 39χρονος Σιντ Ίνες ζήτησαν από τους καλεσμένους τους να φέρουν φαγητό από το σπίτι τους για το πικ-νικ που διοργάνωσαν μετά την τελετή σε έναν αχυρώνα πίσω από το σπίτι τους.
Η θεία της νύφης έφτιαξε τη γαμήλια τούρτα και ο πατέρας της ανέλαβε το μουσικό μέρος του πάρτι, παίζοντας τζαζ μουσική με το σαξόφωνό του.
Το ζευγάρι δεν μπόρεσε να αποφύγει να πληρώσει 70 λίρες για την άδεια γάμου, ενώ το μόνο άλλο έξοδο που είχαν ήταν το μεταχειρισμένο νυφικό που φόρεσε η Τζορτζίνα στο γάμο της.
Η Τζορτζίνα και ο Σίντ αποφάσισαν να κάνουν έναν πολύ οικονομικό γάμο για να μπορέσουν να ξοδέψουν περισσότερα στο ταξίδι του μέλιτος που θα κάνουν στο Βερολίνο, όπου είχαν γίνει οι αρραβώνες τους.
Σύμφωνα με την Daily Mail, εκτός από τις 70 λίρες που έπρεπε να πληρώσουν ως τέλος γάμου, το μόνο άλλο τους έξοδο ήταν αυτό το ένα και κάτι ευρώ που έδωσαν για το vintage νυφικό της Georgina, την ώρα που ένας μέσος γάμος στη Βρετανία εκτιμάται πως κοστίζει περίπου 20.000 λίρες- σχεδόν 23.500 ευρώ.
Δείτε τις φωτογραφίες:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved