Ένας Τοξότης μας συστήνεται

Ένας Τοξότης μας συστήνεται και ξεδιπλώνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του

Ένας Τοξότης μας συστήνεται


Να σας συστηθώ!

Είμαι ο εορτάζων αυτού του μήνα και ανήκω στο ζώδιο του Τοξότη.
Τα γενέθλιά μου ξεκινούν την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και τελειώνω το ξέφρενο πάρτι μου το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, αφήνοντας να γιορτάσει και ο Αιγόκερως, όπως αυτός νομίζει.
Σας υποδέχομαι με απλά και λειτουργικά ρούχα, γιατί μου αρέσει να νιώθω ανέμελος και να μπορώ να κινούμαι άνετα χωρίς να με ενδιαφέρει να εντυπωσιάσω.

Λατρεύω να ακούω συχνά το «My way» του ομοζωδιακού μου Frank Sinatra, γιατί δηλώνει την ξεκάθαρη τάση μου να μη μετανιώνω και να ζω τη ζωή σαν γνήσιος bon viveur.
Άλλωστε ο γίγαντας μυθιστοριογράφος Oscar Wilde το είχε πει: «Είναι παράλογο να διαιρεθούν οι άνθρωποι σε καλούς και κακούς. Οι άνθρωποι είναι είτε γοητευτικοί είτε κουραστικοί». Αυτός ήταν Ζυγός που με καταλαβαίνει, αλλά μιλούσε με τον Άρη του στο ζώδιό μου, σε τρυφερή συνύπαρξη με τη Ζυγίσια Αφροδίτη.

Καταλαβαίνω πως πολλοί με βρίσκουν κουραστικό ενώ εγώ καυχιέμαι πως ανήκω στους γοητευτικούς, αλλά και αυτό ακόμα μπορώ να το δεχτώ χωρίς να προσπαθώ να αλλάξω κανέναν.
«Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε» έγραψε η Λίνα Νικολακοπούλου ευτυχώς για μένα, που έχω κάνει τη φράση παντιέρα.
Θέλω να καταλάβετε πως δεν είμαι φτιαγμένος για πατροπαράδοτες σχέσεις και δεσμεύσεις. Φυσικά μπορεί να το κάνω, αλλά πάνω από όλα θέλω το χρόνο μου για τις προσωπικές μου εξερευνήσεις.

Scarlett johansson


Το χρειάζομαι αυτό χωρίς πιέσεις και ενοχές, διότι οι τύψεις με κρατάνε εκεί από όπου εγώ αγωνίζομαι να ξεφύγω. Δεν κριτικάρω κανέναν, όλοι κάνουμε αυτό που μπορούμε, αν τώρα κάποιοι μπορούν περισσότερο και δεν το κάνουν, ας το κοστολογήσουν οι ίδιοι.
Αισθάνομαι τυχερός και είμαι από φύση αισιόδοξος, ίσως γιατί ο κυβερνήτης μου Δίας από τότε που ξέφυγε από την κατάποση του πατέρα του Κρόνου, απελευθερώνοντας και τα άλλα του αδέρφια, του έμεινε η πεποίθηση πως όλα μπορούν να ξεπεραστούν, αν το θέλουμε πραγματικά. Δεν έχω απωθημένα, ξεχνάω εύκολα, προχωρώ και συγχωρώ και το ίδιο επιθυμώ να κάνουν και οι άλλοι, αλλά δεν το απαιτώ.
Λατρεύω να διασκεδάζω τους άλλους, να ψυχαγωγούμαι και να ψυχαγωγώ, να αντιμετωπίζω με χιούμορ τα δύσκολα, να λέω αστεία και να διευκολύνω τις καταστάσεις και τους συνανθρώπους μου. Γιατί όπως λέει και ο βαθυστόχαστος Νίτσε με τη Σελήνη του στο ζώδιό μου, «Κακός είναι ο άνθρωπος που του αρέσει να ντροπιάζει τους άλλους».
Έχω μάθει πως το κυνήγι των επιβεβαιώσεων είναι μόνο μια ουτοπία που την παραχωρώ στους φίλους μου τους Ιχθύες. Η μεγαλύτερη επιβεβαίωση για μένα, φτάνει μόνο μέχρι το χαμόγελο του διπλανού μου και αυτό μου αρκεί.

Αν δεν είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι, θα είμαι με μια φόρμα γυμναστικής και θα επιδίδομαι σε ένα σπορ ή θα βασανίζω ένα μουσικό όργανο.
Δεν μπορώ να φανταστώ την καθημερινότητά μου χωρίς μια ανάλογη δραστηριότητα.
Αγαπώ να ταξιδεύω, θέλω να γνωρίσω τον κόσμο, να μοιραστώ τα ήθη και τα έθιμά τους, να περιπλανηθώ και να διαμορφώσω τη δική μου άποψη.
Θα με βρείτε εκεί όπου ακούγονται πάντα γέλια και φωνές, απαραίτητα καλή μουσική και φιλοσοφικές συζητήσεις.

Και επειδή όπως είπε ο τεράστιος Τοξότης, Διονύσης Σαββόπουλος, «Κείνο που με τρώει, κείνο που με σώζει είναι που ονειρεύομαι σαν τον Καραγκιόζη», σας αφιερώνω το ομώνυμο άσμα.

Δείτε περισσότερους διάσημους Τοξότες στην Image Gallery

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved