Emmy Storms: Όταν ένας Αιγόκερως θέλει και μπορεί να παίξει Τσιτσάνη!

Η Αιγοκερίνα επέλεξε να παίξει το «Απόψε στις ακρογιαλιές» του Βασίλη Τσιτσάνη, αφήνοντας άναυδους τους παρευρισκόμενους.

Emmy Storms: Όταν ένας Αιγόκερως θέλει και μπορεί να παίξει Τσιτσάνη!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες το video με το κοντσέρτο στο Rotterdam της 25χρονης Ολλανδέζας βιολίστριας, Emmy Storm.

To παιδί θαύμα της χώρας της, δίνοντας μια συναυλία τον Φεβρουάριο του 2012 με την «Τσιγγάνα» του Ραβέλ, βγήκε για να παίξει άλλο ένα κομμάτι για το φινάλε των χειροκροτημάτων του κοινού. Επέλεξε λοιπόν να παίξει το «Απόψε στις ακρογιαλιές» του Βασίλη Τσιτσάνη, αφήνοντας άναυδους τους παρευρισκόμενους (στο βίντεο ξεκινάει στο 2.57).
Η Storms είναι μια Αιγόκερως με 5 πλανήτες στο ζώδιο αυτό, Ήλιο, Ερμή, Κρόνο, Ουρανό και Ποσειδώνα σε σύνοδο μεταξύ τους!

Η σύνοδοι αυτές, συμβάλλουν αναμφίβολα στην καλλιτεχνική της υπόσταση (Ήλιος – Ποσειδώνας) στη μουσική της ιδιοφυία (Ήλιος – Ουρανός) και στην ανάδειξη του μουσικού της ταλέντου (Ήλιος – Κρόνος) το οποίο φάνηκε εκ γενετής, οδηγώντας την στα 8 της χρόνια στη φημισμένη «Royal School of music» της Χάγης.
Ο δυναμικός και παράλληλα ευαίσθητος τρόπος που παίζει βιολί, είναι αποτέλεσμα του Άρη στον Κριό σε τετράγωνο με Ερμή και Ποσειδώνα, καταγράφοντας τις δεξιότητές της χωρίς να στερείται την επιτυχία, από την κόντρα αυτών των πλανητών μεταξύ τους.

Η άγνωστη ώρα γέννησης δεν μας επιτρέπει να θαυμάσουμε τους κυβερνήτες των οίκων της, που αναμφίβολα πλέκουν στεφάνι δόξας γύρω της.
Η Σελήνη στους Διδύμους της δίνει σωστή αίσθηση του ρυθμού και επικοινωνιακή χάρη ώστε να μεταδώσει το ταλέντο της στο κοινό.
Η ίδια καταχωρεί τον Τσιτσάνη στους αγαπημένους της συνθέτες και ο τρόπος με τον οποίο εξαπέλυσε το σόλο της, είναι πράγματι καθηλωτικός.

Πριν ακούσουμε για άλλη μια φορά αυτό το μουσικό παραλήρημα έκφρασης, ας συλλογιστούμε πως ένας Αιγόκερως με τους συγκεκριμένους πλανήτες σε επαφή σε αυτό το ζώδιο, πάνω από όλα και ακόμα και πάνω από τη φιλοδοξία του (Ήλιος – Κρόνος), έχει πρωταρχικό του μέλημα να εκτελεί με απόλυτη πειθαρχία και αντισυμβατικό τρόπο το έργο του, αναγνωρίζοντας με μεγαλείο διάκρισης, ότι πραγματικά αξίζει χωρίς την παραμικρή έκπτωση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved